- 8 Kasım 2021
- 21
- -8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Cerenayazz0606
-
Pozitif bu canım. Hayırlı olsn kan verinMerhabalar geçen ay adet oldum fakat normalinden uzun sürdü hemde adet günüm gecikmisti . Daha adetime günüme var ama bendede bı kaç gün mide bulantısı vs vardı test aldım bir saat sonra silik çizgi çıktı kurula cizgisimi diye su damlattim ama geçmedi tekrardanEki Görüntüle 2948249 erken gebelik test aldım onda hiç çıkmadı anlamadım böyle başına gelen varmi
Hamilesin canım birde elindeki test erken gebelik testi hayırlı olsun tam emin olmak için istersen tekrarla ya da kan ver :)Kızlar bende de silik çizgi çıktı. Pozitif mi?
Yaaa çok sevindim canım sağ ol cevabın içinHamilesin canım birde elindeki test erken gebelik testi hayırlı olsun tam emin olmak için istersen tekrarla ya da kan ver :)
Tabi ki de pozitifKızlar bende de silik çizgi çıktı. Pozitif mi?
Teşekkürler canım. Ayın 15ine aile hekime randevu aldım. Reglim bir gün geciktiğinde tam hekime gitmiş ve kan vermiş olcam yani. Sonrasında ise sürekli kan vermeli miyim kanda çıksa bile?Tabi ki de pozitifama önemli olan kanda sürekli bir artış olması. Sağlıkla kucağınza alın inşallah
Sürekli olmasa da birkaç kez 2 günde bir vermeniz gerekir ki artış takip edilsinTeşekkürler canım. Ayın 15ine aile hekime randevu aldım. Reglim bir gün geciktiğinde tam hekime gitmiş ve kan vermiş olcam yani. Sonrasında ise sürekli kan vermeli miyim kanda çıksa bile?
Bunu peki ne zamana kadar yapicam acaba ? 5 haftalıkken falan keseyi görmek için kadın doğuma gitmeyi de düşünüyorumSürekli olmasa da birkaç kez 2 günde bir vermeniz gerekir ki artış takip edilsin
Benimde aynen böyleydi canım hayırlı olsun ve çok yeni olduğu için beta hcg düşükle sonuçlanır ama pozitiftir mesela ben sonucum 14 ile öğrendim..Merhabalar geçen ay adet oldum fakat normalinden uzun sürdü hemde adet günüm gecikmisti . Daha adetime günüme var ama bendede bı kaç gün mide bulantısı vs vardı test aldım bir saat sonra silik çizgi çıktı kurula cizgisimi diye su damlattim ama geçmedi tekrardanEki Görüntüle 2948249 erken gebelik test aldım onda hiç çıkmadı anlamadım böyle başına gelen varmi
Canim benimmm heryere yazmışsın seni o kadar iyi anlıyorum ki bence pozitiff hayırlı olsunKızlar bende de silik çizgi çıktı. Pozitif mi?
Benim testimin aynısı kan ver canım benmki 32 çıktıKızlar bende de silik çizgi çıktı. Pozitif mi?
Bende normal testte cıktı erken gebelıkte erteai gun kopkoyu cıktı bı oncekı gun hayali czgı dahi cıkmamstıMerhabalar geçen ay adet oldum fakat normalinden uzun sürdü hemde adet günüm gecikmisti . Daha adetime günüme var ama bendede bı kaç gün mide bulantısı vs vardı test aldım bir saat sonra silik çizgi çıktı kurula cizgisimi diye su damlattim ama geçmedi tekrardanEki Görüntüle 2948249 erken gebelik test aldım onda hiç çıkmadı anlamadım böyle başına gelen varmi
Ya benimde kaset testte hayal meyal bi cizgi cikti erken gebelik testinde hicbirsey yok bu durumla karsilasan varmiBende normal testte cıktı erken gebelıkte erteai gun kopkoyu cıktı bı oncekı gun hayali czgı dahi cıkmamstı
Tekrar et kaset testi canımmYa benimde kaset testte hayal meyal bi cizgi cikti erken gebelik testinde hicbirsey yok bu durumla karsilasan varmi
Ettim belli belirsiz kuruma cizgisi gibi bisi ciktiTekrar et kaset testi canımm
Bune oluyor cnmTabi ki de pozitifama önemli olan kanda sürekli bir artış olması. Sağlıkla kucağınza alın inşallah
Burada hiç çizgi yokBune oluyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?