• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

Cerenayazz0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
21
-8
1
24
Merhabalar geçen ay adet oldum fakat normalinden uzun sürdü hemde adet günüm gecikmisti . Daha adetime bir buçuk hafta var ama bendede bı kaç gün mide bulantısı vs vardı test aldım bir saat sonra silik çizgi çıktı kurula cizgisimi diye su damlattim ama geçmedi tekrardan
IMG_20211108_152302.jpg
erken gebelik test aldım onda hiç çıkmadı anlamadım böyle başına gelen varmi

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-15-07-15-676_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-11-08-15-07-15-676_com.miui.gallery.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 139
Merhabalar geçen ay adet oldum fakat normalinden uzun sürdü hemde adet günüm gecikmisti . Daha adetime bir buçuk hafta var ama bendede bı kaç gün mide bulantısı vs vardı test aldım bir saat sonra silik çizgi çıktı kurula cizgisimi diye su damlattim ama geçmedi tekrardanEki Görüntüle 2948249 erken gebelik test aldım onda hiç çıkmadı anlamadım böyle başına gelen varmi
Bu testlerin güvenirliği daha fazla ve pozitif duruyor. Bnmde erken gebelik de çıkmamış kaset testte çıkmıştı

Bu ay için diyorsanız erken gebelik testi için bile şu an çok erken, adetinizin en azından 1 gün geçmesini bekleyin. Ben adetten 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı, 1 gün geçtikten sonra 3 adet test yaptım ikisi erken biri kaset testti. Erken gebelik testleri hafif belirgin, kaset test negatif çıkmıştı. Aynı gün kanda beta-hcg 79'du.

Çarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum yarın yine kaset test alıp sabah ilk idrarla deneyecegim kuruma çizgisi diye su damlattim geçmedi çünkü onceden test yaptığım kuruma çizgisi oluyordu şu damlatinca geçiyordu ama bu böyle olmadi

Kızlar bende de bu şekilde silik çıktı. Pozitif mi 😳😳

Eklentiler

• IMG_20211109_141934.jpg
    IMG_20211109_141934.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 111
Back