• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

mrvcglgkhn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
80
15
8
33
Kızlar uyuyamıyorum çok heyecanlandım bir buçuk yıldır bu hayali çizgiyi bile görmemiştim artı med normal kaset test ile yaptım bata 2 gün var sadece göğüslerim çok hassas birde sarımsı akıntım var başka belirtim yok umutlanmak istemiyorum bu test yanlış olabilir mi😔

Eklentiler

• 2D78BD9F-EF46-4807-8F33-A0B56BD23461.jpeg
    2D78BD9F-EF46-4807-8F33-A0B56BD23461.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 888
Kızlar uyuyamıyorum çok heyecanlandım bir buçuk yıldır bu hayali çizgiyi bile görmemiştim artı med normal kaset test ile yaptım bata 2 gün var sadece göğüslerim çok hassas birde sarımsı akıntım var başka belirtim yok umutlanmak istemiyorum bu test yanlış olabilir mi😔
Kaç dk da çıkmıştı acaba ben gördüm çizgiyi ama 😍

Kaç dk da çıkmıştı acaba ben gördüm çizgiyi ama 😍
Ben testi yaptım bir dakika bile beklemedim çıkmayınca koydum bi kenara saatler sonra eşime göstermek için aldım ve böyleydi belki kuruma çizgisidir ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüm 🙈 defalarca test yaptım bir yılı geçti hep deniyorduk hiç böyle silik veya kuruma çizgisi bile görmemiştim iki gün saklıyordum testleri sürekli bakardım böyle hiç olmuyorlardı

Ben testi yaptım bir dakika bile beklemedim çıkmayınca koydum bi kenara saatler sonra eşime göstermek için aldım ve böyleydi belki kuruma çizgisidir ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüm 🙈 defalarca test yaptım bir yılı geçti hep deniyorduk hiç böyle silik veya kuruma çizgisi bile görmemiştim iki gün saklıyordum testleri sürekli bakardım böyle hiç olmuyorlardı
Hayırlısı olsun inşallah kuruma çizgisi olabir evet içinizi ferah tutun gün içinde varsa testiniz tekrarlayın veya direk sonuç isterseniz kan da verebilirsiniz adete yakın çünkü varsa mutlaka orda çıkar inşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻

İnşallah çok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hepimiz yaşayalım inşallah🥰🙏🏻 Ben çıkmasada üzülmeyeceğim hayırlı zamanı bekliyor 🎊 sadece heycanlandım güzel düşünüp yarın kan testi vericem haber veririm sizede

İnşallah çok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın hepimiz yaşayalım inşallah🥰🙏🏻 Ben çıkmasada üzülmeyeceğim hayırlı zamanı bekliyor 🎊 sadece heycanlandım güzel düşünüp yarın kan testi vericem haber veririm sizede
İnşallah hayırlı haberler ile gelirsiniz evet üzülmeyin mutlaka bizlerin de bir yerde nasibi vardır içinizi ferah tutun ,❣️

bırakın silik çizğiyi görmeyi ben testi bile zor görüyorum normal halini at bence

Yok canım maalesef negatif sonuç bu idrar testini yaptım kenara bıraktım bir dakika bile beklemedim sonra saatler sonra gördüm böyleydi sonuç ama ilk defa kuruma çizgiside olsa ikinci çizgiyi gördüm

Kuruma cizgisi falan degil net olarak hamilesin benimde aynen böyle cikmisti

Back