Haklısın t nin altı boş dediğin gibi biraz daha bekliycem hayırlısı bakalım :)Merhaba evet erken ama bazen kisiden kisiye degisiklik olabiliyor ama.dediginiz kirmizi cizgi hemen c cizgisinin altindakiyse sonuc negatif gorunuyor.cunku pozitif cizgisi daha altta t olanla ayni hizada olmasi lazim benim 2 gun kala.cikiyordu az daha sabredin insallah hamilesinizdir
Canm maalesef hamile değilsin. İdrar birikintisi o. Testin çok beklemiş. İlk 5 dakika onemli.Kızlar adetime 5 gün var ve test yaptım ilk kez bu ay çalışmaya başladık geçen ay hamile kaldim sandım ve iltihap çıkmıştı vajinal fitil falan kullandım tedavi bitip adet olduktan sonrada bu ay denemelerimizi yaptık evet daha adetime var ama sabredemedim denedim hiç bir belirtim yok öylesine yaptım testi başta hiç çizgi yoktu 2 saat sonra belirmeye başladı sizce ihtimal var mı 2 saate resimdeki gibi oldu
Peki adet gününüzde denediniz mi 10 dk içinde oluştu mu adet günü çizgiBen adet günümden 3 gün önce idrar testinde 1 saat sonra silik çizgi gördüm sonra bir kaç günde bir deneme yaptım ve silik çizgi daha çabuk belirmeye başlamıştı. 4 Damla’dan fazla da idrar damlatmamanız gerekiyor.
Hayır yine daha fazla zaman gerekti, çünkü geç yumurtlama oldu bende. Adetten 3 gün sonra yaptığımda 10 dk içinde silik çizgiyi gördüm.Peki adet gününüzde denediniz mi 10 dk içinde oluştu mu adet günü çizgi
Bat 30 mayıstı ama olmadım. Olacak gibi sancım var yapsam test çıkarmı ?Canım test bozuk ayrıca iki saat sonra çıkan sonuçlar doğru değildir. Çok erken test yapmışsın adetin geçtikten sonra test yap.
Bat 30 mayıstı ama olmadım. Olacak gibi sancım var yapsam test çıkarmı ?
Bat 30 mayıstı ama olmadım. Olacak gibi sancım var yapsam test çıkarmı ?
Aynen canm hayırlı olsun hamilesin. İlk 5 dkda çıktıysa zaten kesin hamilesinKizlarrr testi tekrarladım 3 gün var reglime ve yapar yapmaz su şekilde oldu bakin hayalet bir çizgim var buu hamileliktir dmi ya :))
Kizlarrr testi tekrarladım 3 gün var reglime ve yapar yapmaz su şekilde oldu bakin hayalet bir çizgim var buu hamileliktir dmi ya :))
Evet tebrik ederim,geçen ay iltihap var demişsiniz nadil anladıniz kaşıntı akıntı falan mı oldu, bende enfeksiyondan supheleniyorum daKizlarrr testi tekrarladım 3 gün var reglime ve yapar yapmaz su şekilde oldu bakin hayalet bir çizgim var buu hamileliktir dmi ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?