Amin inşallah canım Allah razı olsun sendenBen bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler aliriz
Kan verdim değerim 2.41 çikti doktor şüpheli dedi iki gün sonra tekrar gidip kan verecemBen bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler aliriz
Aynen 5 üstüne kesin gebelik diyorlar ama yeni yeni oluşuyordur forumlarda gezerken 1.5 üstüne çıkan yoktu hiç hatta 2 üstüne çıkınca sevinenler olmuştu derken 2 gün sonra kan verdiğinde değeri yükselmişti okuduklarım arasında inşallah güzel haber alırızKan verdim değerim 2.41 çikti doktor şüpheli dedi iki gün sonra tekrar gidip kan verecem
Ayyy bana umut oldun canım inşallah yükselir senin çocuğun var mı hiçAynen 5 üstüne kesin gebelik diyorlar ama yeni yeni oluşuyordur forumlarda gezerken 1.5 üstüne çıkan yoktu hiç hatta 2 üstüne çıkınca sevinenler olmuştu derken 2 gün sonra kan verdiğinde değeri yükselmişti okuduklarım arasında inşallah güzel haber alırız
Yok canım çabalıyorum olsun diyeAyyy bana umut oldun canım inşallah yükselir senin çocuğun var mı hiç
Rabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bı evlat ne kadardır evlisinYok canım çabalıyorum olsun diye
Ben klomen kullandım bu ay ondan bı ihtimal umutluydumRabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bı evlat ne kadardır evlisin
1 yıl olacak ama 4 aydır düşünüyoruzRabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bı evlat ne kadardır evlisin
Ayy hadi insallahBen klomen kullandım bu ay ondan bı ihtimal umutluydum
İnşallah yakın zamanda sende hamiş olursun canımAyy hadi insallah
Amin inşallahİnşallah yakın zamanda sende hamiş olursun canım
Yani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayıMerhaba adet olmam gerekiyordu bu sabah ama olmadim genelde hep sabah olurdum hic aksatmazdi gelecek gibi hissediyorum ama hicbirsey yok test yaptim ama ilk idrarla yapmadim negatif sanki
Insallah yarin hemen tekrarlarimYani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayıyarın sabah bi tekrarlayın. Varsa biraz daha koyu çıkar
Tekrarladınız mı acabaInsallah yarin hemen tekrarlarim
Canım bugün kan testimi tekrarladım değerim düşmüş 0.101çıkti doktor hamile değilsin dediBen bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler aliriz
Bende hamile değilimCanım bugün kan testimi tekrarladım değerim düşmüş 0.101çıkti doktor hamile değilsin dedi
İnşallah rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahBende hamile değiliminşallah sonraki aya..
Daha kana karışmamış olabilir bence yarin tekrar verBugün adetimin gecikmesinin 6.gunu hala adet olmadım hamile değilsem adetim niye bu kadar gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?