Bence bir test daha yap bu çok sağlıklı görünmüyor
Evet canım 3 damla damlattımTest bozuk canım idrari 3 damla damlattin dimi
O zaman testin bozuk canım bekliyorum güzel haberleriniEvet canım 3 damla damlattım
Belirtilerin var miYarın sabah tekrarlayacam inşallah hamileyimdir 1 buçuk yıldır bekliyorum dua edin kızlar
Aşiri uyku hali ve göğüs uçlarim cok belirginleşti hiç böyle olmazdı ama bı yandanda umutlanmak istemiyorum hayırlısı artıkBelirtilerin var mi
bunun neresi silik ki bu bozukMeraba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti testim silik çizgi çikti sizce hamile miyim ??Eki Görüntüle 3279285
İki gün gecikti adetim bugün 3.günum arada kasıklarim da ağriyor ha geldi ha gelecek sankiAşiri uyku hali ve göğüs uçlarim cok belirginleşti hiç böyle olmazdı ama bı yandanda umutlanmak istemiyorum hayırlısı artık
Meraba canım testi tekrarladım bi bakar mısın çok silik bi çizgi gözüküyor yineBelirtilerin var mi
Bende görüyorum inşallah grbelik vardirMeraba canım testi tekrarladım bi bakar mısın çok silik bi çizgi gözüküyor yine
Ben bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler alirizİnşallah yaaa sabahtan beridir ağliyorum yine hüsrana ugrayacam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?