• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi çıktı hamile miyim

Kan verdim değerim 2.41 çikti doktor şüpheli dedi iki gün sonra tekrar gidip kan verecem
Aynen 5 üstüne kesin gebelik diyorlar ama yeni yeni oluşuyordur forumlarda gezerken 1.5 üstüne çıkan yoktu hiç hatta 2 üstüne çıkınca sevinenler olmuştu derken 2 gün sonra kan verdiğinde değeri yükselmişti okuduklarım arasında inşallah güzel haber alırız 😊

Aynen 5 üstüne kesin gebelik diyorlar ama yeni yeni oluşuyordur forumlarda gezerken 1.5 üstüne çıkan yoktu hiç hatta 2 üstüne çıkınca sevinenler olmuştu derken 2 gün sonra kan verdiğinde değeri yükselmişti okuduklarım arasında inşallah güzel haber alırız 😊
Ayyy bana umut oldun canım inşallah yükselir senin çocuğun var mı hiç

Merhaba adet olmam gerekiyordu bu sabah ama olmadim genelde hep sabah olurdum hic aksatmazdi gelecek gibi hissediyorum ama hicbirsey yok test yaptim ama ilk idrarla yapmadim negatif sanki :KK43:
Yani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayı 😅 yarın sabah bi tekrarlayın. Varsa biraz daha koyu çıkar

Back