Amin inşallah canım Allah razı olsun sendenBen bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler aliriz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silik çizgi çıktı hamile miyim
- Konu Sahibi milaabegi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #hamilelik #regl #silikcizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kan verdim değerim 2.41 çikti doktor şüpheli dedi iki gün sonra tekrar gidip kan verecemBen bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler aliriz
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Aynen 5 üstüne kesin gebelik diyorlar ama yeni yeni oluşuyordur forumlarda gezerken 1.5 üstüne çıkan yoktu hiç hatta 2 üstüne çıkınca sevinenler olmuştu derken 2 gün sonra kan verdiğinde değeri yükselmişti okuduklarım arasında inşallah güzel haber alırızKan verdim değerim 2.41 çikti doktor şüpheli dedi iki gün sonra tekrar gidip kan verecem
Ayyy bana umut oldun canım inşallah yükselir senin çocuğun var mı hiçAynen 5 üstüne kesin gebelik diyorlar ama yeni yeni oluşuyordur forumlarda gezerken 1.5 üstüne çıkan yoktu hiç hatta 2 üstüne çıkınca sevinenler olmuştu derken 2 gün sonra kan verdiğinde değeri yükselmişti okuduklarım arasında inşallah güzel haber alırız
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Yok canım çabalıyorum olsun diyeAyyy bana umut oldun canım inşallah yükselir senin çocuğun var mı hiç
Rabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bı evlat ne kadardır evlisinYok canım çabalıyorum olsun diye
Ben klomen kullandım bu ay ondan bı ihtimal umutluydumRabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bı evlat ne kadardır evlisin
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
1 yıl olacak ama 4 aydır düşünüyoruzRabbim sanada nasip etsin inşallah sağlıklı bı evlat ne kadardır evlisin
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Ayy hadi insallahBen klomen kullandım bu ay ondan bı ihtimal umutluydum
İnşallah yakın zamanda sende hamiş olursun canımAyy hadi insallah
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Amin inşallahİnşallah yakın zamanda sende hamiş olursun canım
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Yani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayı yarın sabah bi tekrarlayın. Varsa biraz daha koyu çıkarMerhaba adet olmam gerekiyordu bu sabah ama olmadim genelde hep sabah olurdum hic aksatmazdi gelecek gibi hissediyorum ama hicbirsey yok test yaptim ama ilk idrarla yapmadim negatif sanki
Insallah yarin hemen tekrarlarimYani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayı yarın sabah bi tekrarlayın. Varsa biraz daha koyu çıkar
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Tekrarladınız mı acabaInsallah yarin hemen tekrarlarim
Canım bugün kan testimi tekrarladım değerim düşmüş 0.101çıkti doktor hamile değilsin dediBen bu testi görsem kendime hamileyim derdim ne yalan soyliyim inşallah güzel haberler aliriz
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Bende hamile değilim inşallah sonraki aya..Canım bugün kan testimi tekrarladım değerim düşmüş 0.101çıkti doktor hamile değilsin dedi
İnşallah rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahBende hamile değilim inşallah sonraki aya..
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Daha kana karışmamış olabilir bence yarin tekrar verBugün adetimin gecikmesinin 6.gunu hala adet olmadım hamile değilsem adetim niye bu kadar gecikti