- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
- 108
Ben hamile kalmadan önce 9 gün geciktiği bile olmuştuBugün adetimin gecikmesinin 6.gunu hala adet olmadım hamile değilsem adetim niye bu kadar gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamile kalmadan önce 9 gün geciktiği bile olmuştuBugün adetimin gecikmesinin 6.gunu hala adet olmadım hamile değilsem adetim niye bu kadar gecikti
Yarında da adet olmazsam doktora gidecemDaha kana karışmamış olabilir bence yarin tekrar ver
Bende ilk defa oldu bu kadar gecikme ve kan testi yapmadan önce idrar testinde ikinci çizgi silik çikti 3 tane testteBen hamile kalmadan önce 9 gün geciktiği bile olmuştu
İlk kan testim 2.41 çıktı bugün 0.101 çıktı hamile değilsin dedi açıkçası kafam karıştı bayaBende ilk defa oldu bu kadar gecikme ve kan testi yapmadan önce idrar testinde ikinci çizgi silik çikti 3 tane testte
Sürekli gecikiyor kafaya taktikca benim de öyleydi. Belki idrarini çok beklettin belki de testler sorunluBende ilk defa oldu bu kadar gecikme ve kan testi yapmadan önce idrar testinde ikinci çizgi silik çikti 3 tane testte
Belkide hayırlı zamanı gelmemiş demekki daha incir kürünü denicem bu ay bakalım inşallah hamile kalırım yazarım buraya yineSürekli gecikiyor kafaya taktikca benim de öyleydi. Belki idrarini çok beklettin belki de testler sorunlu
Bence kafaya taktıkça olmuyor. Ben de çok kadaya takiyordum olmuyordu. En son eşim doktora gitti sorun eşimdeymiş. Ilac tedavisine başladı doktor en az 2 ay ilaci icmesini söyledi. Nasilsa olmuyor diye düşünüp kafaya takmiyordum artik. Ilaci kullanmaya basladi 15.gunde ben hamile oldugumu ögrendimBelkide hayırlı zamanı gelmemiş demekki daha incir kürünü denicem bu ay bakalım inşallah hamile kalırım yazarım buraya yine
Olabilir bence kan testi verinAdetim 30 gün gecikti. Ve 1. Dk da böyle çıktı. Gözle daha net görünüyor. Geç döllenme olabilir mi ? Lütfen yardm edin.
Sizce gebelik varmi hayalet cizgi goruyorum bende :) 8 gun gecti adetYani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayı yarın sabah bi tekrarlayın. Varsa biraz daha koyu çıkar
Bi çizgi görünüyor gibi ama emin olamadım tam. 1-2 gün sonra tekrar yapın. Varsa koyulaşır inşallahSizce gebelik varmi hayalet cizgi goruyorum bende :) 8 gun gecti adet
Yarin sabah yapicam adet gecikmesinden 9 gunu oluyor ay insallah vardir dusuk yasadim 1 ay once cok istiyoruz esimleBi çizgi görünüyor gibi ama emin olamadım tam. 1-2 gün sonra tekrar yapın. Varsa koyulaşır inşallah
Gec dollenmemi acaba ? 1 ay oldu dusk olali cunkuBi çizgi görünüyor gibi ama emin olamadım tam. 1-2 gün sonra tekrar yapın. Varsa koyulaşır inşallah
Var demi şuan yaptimBi çizgi görünüyor gibi ama emin olamadım tam. 1-2 gün sonra tekrar yapın. Varsa koyulaşır inşallah
Hemen mi çıktı? Kuruma çizgisi değilse var bence. Şimdi baya belli artıkVar demi şuan yaptim
Hemen cikti 5dk bile olmadanHemen mi çıktı? Kuruma çizgisi değilse var bence. Şimdi baya belli artık
Hayırlı olsun diyelim o zaman. Kan verip kesinleştirin. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHemen cikti 5dk bile olmadan
Merhaba canım bende de hayalet çizgi çıktı var mıymış sende efekt yapıp mı görebildin benim gibiVar demi şuan yaptim
Evet 26.34 beta hcg yarin tekrar gidicem yukselmesini bekliyoruzMerhaba canım bende de hayalet çizgi çıktı var mıymış sende efekt yapıp mı görebildin benim gibi
merhaba durum nedirBugün gidip kan verecem dua edin benim için kızlar lütfen