• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi çıktı hamile miyim

Bende ilk defa oldu bu kadar gecikme ve kan testi yapmadan önce idrar testinde ikinci çizgi silik çikti 3 tane testte
Sürekli gecikiyor kafaya taktikca benim de öyleydi. Belki idrarini çok beklettin belki de testler sorunlu

Belkide hayırlı zamanı gelmemiş demekki daha incir kürünü denicem bu ay bakalım inşallah hamile kalırım yazarım buraya yine
Bence kafaya taktıkça olmuyor. Ben de çok kadaya takiyordum olmuyordu. En son eşim doktora gitti sorun eşimdeymiş. Ilac tedavisine başladı doktor en az 2 ay ilaci icmesini söyledi. Nasilsa olmuyor diye düşünüp kafaya takmiyordum artik. Ilaci kullanmaya basladi 15.gunde ben hamile oldugumu ögrendim 🫠

Adetim 30 gün gecikti. Ve 1. Dk da böyle çıktı. Gözle daha net görünüyor. Geç döllenme olabilir mi ? Lütfen yardm edin.

Eklentiler

• 20230804_213609.jpg
    20230804_213609.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 158
Yani sanki ben çok silik bir çizgi görüyorum ama ben görmeye çok meyilliyim kendimden dolayı 😅 yarın sabah bi tekrarlayın. Varsa biraz daha koyu çıkar
Sizce gebelik varmi hayalet cizgi goruyorum bende :) 8 gun gecti adet

Eklentiler

• GAG-1691250556839.jpg
    GAG-1691250556839.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 149
Back