- 27 Şubat 2024
- 382
- 74
- 13
- 30
teşekkür ederim yorum için.Gölge var gibi ama tam belli değil. Bence kana baktırın ve mutlaka bir randevu alın
ışıkta baktıgımda birşey görünmüyor normal oda ışıgında gölge gibi birşey var neyse hayırlısı teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim yorum için.Gölge var gibi ama tam belli değil. Bence kana baktırın ve mutlaka bir randevu alın
Açıkcası ışık altında baktıgımda hiç görünmüyor normal oda da baktıgımda resimdeki gibi gördüm kan mı vermeliyim yoksa iki gün sonra tekrar erken gebelik testimi yapıyım ? Bu kadar gölgelikte kanda çıkarmıkiBen göremedim ama benim testimde de gözle görülüyordu resimde belli olmuyordu hafif silikse bile vardır kan testi vermekte fayda var
İnşallah gebesinizdir. Bende erken gebelik testi yaptım ama 2.çizgiyi görememiştim.yanıltıcı diyorlar.kaset test denemenizi öneririm.onun daha iyi sonuç verdiğini duymuştum.Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım ben mi yanlış görüyorum silik çizgi var mı bi bakarmısınız
Bu arada ben iki yıllık evliyim hiç korunmadık adetim çook düzensiz doktorlar ilaç kullanmadan adet olamazsın yumurtanı kaplayan zar biraz kalın dediler. Bende bayadır adet düzenleyici kullanmıyorum. 8-9 gün önce özellikle sağ kasıkta yanma batma sancım çokca vardı belim aynı şekilde sanki ilaç kullanmışımda adet olucakmışım gibiydi. Bir iki gündür ağrılarım hafifledi bi yapıyım dedim öylesine
Kanda her türlü çıkarAçıkcası ışık altında baktıgımda hiç görünmüyor normal oda da baktıgımda resimdeki gibi gördüm kan mı vermeliyim yoksa iki gün sonra tekrar erken gebelik testimi yapıyım ? Bu kadar gölgelikte kanda çıkarmıki
Pozitif gözükuyor gözünüz aydınBenim reglime yaklaşık 6 gün var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım yaklaşık yarım saat sonra çok silik çizgi gördüm. Daha sonra bu sabah kaset test yaptım bunda da yarım saat sonra çok hafif silik çizgi gördüm sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik olabilir mi ? Yaklaşık 4 5 gündür de kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı göğüs hassasiyeti halsizlik yaşıyorum. Normalde regl döneminden bu kadar önce asla böyle yaşamazdım.
İlk 5 dakikada çıkan sonuçlar gerçek diyorlar.hatta testin kullanım talimatlarında da yazar. Ama kan verebilirsinizBenim reglime yaklaşık 6 gün var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım yaklaşık yarım saat sonra çok silik çizgi gördüm. Daha sonra bu sabah kaset test yaptım bunda da yarım saat sonra çok hafif silik çizgi gördüm sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik olabilir mi ? Yaklaşık 4 5 gündür de kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı göğüs hassasiyeti halsizlik yaşıyorum. Normalde regl döneminden bu kadar önce asla böyle yaşamazdım.
Yaa inşallah kuruma çizgisi diye mi tedirgin de oluyorum ama inşallah değildirPozitif gözükuyor gözünüz aydın
Kan testi verin hemen
Benim de 5 gün kala çıktı ve kan testimde de pozitif
Evet haklısınız ama bir umut işte sabredemedim ve günüme daha varken yaptım haftaiçi sağlık ocağına gideyimİlk 5 dakikada çıkan sonuçlar gerçek diyorlar.hatta testin kullanım talimatlarında da yazar. Ama kan verebilirsiniz
Sizi çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşıyorum ve kan vermeye gitmeye korkuyorum inanın doktor yok diyecek diye.Sabredelim dua edelim inşallahEvet haklısınız ama bir umut işte sabredemedim ve günüme daha varken yaptım haftaiçi sağlık ocağına gideyim
Benim gördüğüm o gölgeyi eşim kasetin içindeki açığa çıkmayan gölgelerdir pozitif oldugu için değil dedi. Bilmiyorum tekrar tek çizgi cıkıcak diye artık birşey yapmakta istemiyorum kaset daha mı sağlıklıKanda her türlü çıkar
Benim erken gebelik testinde negatif kaset testte pozitif çıktı 1 gün arayla
Bence de kaset test deneyin
İlk 3 ya da 5 dk da çıktı ise gölge olamaz bu üçüncü hamileliğimBenim gördüğüm o gölgeyi eşim kasetin içindeki açığa çıkmayan gölgelerdir pozitif oldugu için değil dedi. Bilmiyorum tekrar tek çizgi cıkıcak diye artık birşey yapmakta istemiyorum kaset daha mı sağlıklı
Sizinkini anlayamadımBu da flaşli
Bende anlayamadım erken yaptım yaSizinkini anlayamadım
Yumurtlama testiyle planlı ilerledimSizinkini anlayamadım
Evet 5-6 dk içerisinde gölge tarzında gördüm tekrar ekliyim görüntüyü bu geçersiz oluyor o zaman doğru muİlk 3 ya da 5 dk da çıktı ise gölge olamaz bu üçüncü hamileliğim
Hep silik olur beta yükseldikçe belirginlesir
Ve bence kaset daha garanti
Birde kaset test deneyin inşallah hamilesinizdirEvet 5-6 dk içerisinde gölge tarzında gördüm tekrar ekliyim görüntüyü bu geçersiz oluyor o zaman doğru mu
Çok belli belirsiz ama yok diyemem. Kaset test yapın bir dahaki sefere. Belki de çok yeni bu yüzden henüz çıkmıyor, bence gecikmeyi bekleyin.Bu da flaşli