Gebelik testi Silik Çizgi ACİL

Aselinda12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
18
1
1
26
Kızlar merhaba bugün adet günüm prodoctor test yaptım ilki biraz belirgin silik çizgi çıktı ama fotografta zor görünüyor iki tane daha yaptım onlar da gölge gibi silik bir çizgi vardı 3 de yanılma payı olablirmi yada hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_3790.webp
    IMG_3790.webp
    140,3 KB · Görüntüleme: 240
Kızlar merhaba bugün adet günüm prodoctor test yaptım ilki biraz belirgin silik çizgi çıktı ama fotografta zor görünüyor iki tane daha yaptım onlar da gölge gibi silik bir çizgi vardı 3 de yanılma payı olablirmi yada hamile olabilirmiyim
Canım görselde hiç ikinci çizgi yok hamile olmadığını gösterir ama sen bu testi ne zaman yaptın? Sabah ilk idrarla yapmalısın

Merhaba hanımlar innovita ovülasyon testi yanında gönderilen hcg testlerinden yaptım ve bu çizgi ilk dakikalarda çıktı nisan 11 de kanama başladı ve 4 gün sürdü ama parçalı bir kanama baya yoğun 15 gün sonrası silik çizgi var sanki yada bana öyle geliyor var mı başından böyle birşey geçen

Eklentiler

• IMG_1792.webp
    IMG_1792.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 166
Merhaba hanımlar innovita ovülasyon testi yanında gönderilen hcg testlerinden yaptım ve bu çizgi ilk dakikalarda çıktı nisan 11 de kanama başladı ve 4 gün sürdü ama parçalı bir kanama baya yoğun 15 gün sonrası silik çizgi var sanki yada bana öyle geliyor var mı başından böyle birşey geçen
Ben ikinci çizgiyi görüyorum😍 İnşAllah hayırlısı olur. Gebelik kesinleşirse haber ver lütfen. Ben de hamile kalmak istiyorum. İki yıldır olmuyor. Bugün senin testin gibi silik bir çizgi çıktı. Yarın bir daha test yapacağım. O yüzden senin testinin de sonucunu çok merak ediyorum acaba hamilelik varmı diye. Allah isteyen herkese nasip etsin❤️

Acaba hamilemisiniz? Tekrae test yaptinizmi

7C1BDB2A-AA86-4ACE-992E-9768C0851A74.webp

Benim bu şekilde çıktı daha kan testi vermedim adette olmadım var mı yok mu bilmiyorum

Ben ikinci çizgiyi görüyorum😍 İnşAllah hayırlısı olur. Gebelik kesinleşirse haber ver lütfen. Ben de hamile kalmak istiyorum. İki yıldır olmuyor. Bugün senin testin gibi silik bir çizgi çıktı. Yarın bir daha test yapacağım. O yüzden senin testinin de sonucunu çok merak ediyorum acaba hamilelik varmı diye. Allah isteyen herkese nasip etsin❤️
İnşallah kuzum bende ümitliyim bu sefer ben 3 yıldır evliyim yaklaşık 1.5 yıldır kesin ve net olarak deniyoruz inşallah o ay bu aydır şubatta hsg çekildim ve sol tüpte bi yapışıklık vardı açıldı aynı zamanda pcos var internetten test sipariş verdim cumartesi elimde olur anca inşallah rabbim ikimizin ve burada ki isteyen herkesin kucağını doldurur bir an önce testi yapınca bilgilendiririm hem biraz daha beklemek istiyorum varsa bile koyulaşsın ki sevinebileyim

Back
X