Benim çıktı sonuç negatifHadi hayırlısı canım Allahım gönlumüzde olanı hakkımıza hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Gerçektenmi ümit etmiştim ben çok ya hayırlısı olsun diyelim canım Rabbim doğru zamanda doğru bi şekilde verecektir elbet sabredelimBenim çıktı sonuç negatif
Evet ya ben de çok umutlanmıştım çünkü adetim hiç gecikmezdi.umarim sen hamilesindir haber edersin.artik test falan yok kan testi bile vermeyecem direkt gidip keseyi görecem insallahGerçektenmi ümit etmiştim ben çok ya hayırlısı olsun diyelim canım Rabbim doğru zamanda doğru bi şekilde verecektir elbet sabredelim
Doğru söylüyosun arkadaşımda bu şekilde usandığından adeti 15 gun gecikmis hic test falan yapmamış artık nasıl dayandı bilmiyorum sonra direk keseyi görmüşEvet ya ben de çok umutlanmıştım çünkü adetim hiç gecikmezdi.umarim sen hamilesindir haber edersin.artik test falan yok kan testi bile vermeyecem direkt gidip keseyi görecem insallah
Sanırım bendede yok şimdi bi tane test vardı yaptım cıkmadı bozukmudur nedir anlamadım diğer çizgi bile net çıkmadıDoğru söylüyosun arkadaşımda bu şekilde usandığından adeti 15 gun gecikmis hic test falan yapmamış artık nasıl dayandı bilmiyorum sonra direk keseyi görmüş
Diğer çizgi net değilse test bozuk muhtemelen siz ümidinizi kaybetmeyin ama çok da umitlenmeyin. Burda herkes ümit veriyor ama sonu kötü oluyorSanırım bendede yok şimdi bi tane test vardı yaptım cıkmadı bozukmudur nedir anlamadım diğer çizgi bile net çıkmadı
Bebe time mi bunun markasiBakarmisin sanirim benimkide negatif
EvetBebe time mi bunun markasi
Test uzmanı olduk
Ama uzerinde 4 5 dk yaziyoTest uzmanı oldukbunun bekleme süresi 20 dakka 5 ila 20 dakika
Alla alla benimkinde 5 20 dakka arası sonucu okuyun diyorduAma uzerinde 4 5 dk yaziyo
Aa pardon 4 5 damla yaziyor tmm benimkindede oyleAlla alla benimkinde 5 20 dakka arası sonucu okuyun diyordu
Heyecandan olabiliyorAa pardon 4 5 damla yaziyor tmm benimkindede oyle
Suan zaten 20 dk oldu ama hala cizgi yokAa pardon 4 5 damla yaziyor tmm benimkindede oyle
Bence artık yapmayın benimkinde çizgi çıktı da ne oldu koca bir 0. Yani çizgi çıksa da emin olamayacaksınızSuan zaten 20 dk oldu ama hala cizgi yok
Ben zaten fazla istemiyorum eşim istediği için onun için uğraşıyodum ama dediginiz gibi oda yokBence artık yapmayın benimkinde çizgi çıktı da ne oldu koca bir 0. Yani çizgi çıksa da emin olamayacaksınız
O zaman akışına bırakın bence.Benim adetim hiç gecikmezdi muhtemelen stresten gecikti yine muhtemelen stres yaptığım için gebelik olmuyor vucud ne yapacağını bilir galiba biraz bedenlerimize güvenmeliyizBen zaten fazla istemiyorum eşim istediği için onun için uğraşıyodum ama dediginiz gibi oda yok
Stres belkide aynen zamana birakalim dogru zamanda gelmeyi bekliyodur belkide nerden bilebilirizO zaman akışına bırakın bence.Benim adetim hiç gecikmezdi muhtemelen stresten gecikti yine muhtemelen stres yaptığım için gebelik olmuyor vucud ne yapacağını bilir galiba biraz bedenlerimize güvenmeliyiz
KesinlikleStres belkide aynen zamana birakalim dogru zamanda gelmeyi bekliyodur belkide nerden bilebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?