Gebelik testi silik çıktı acaba hamilemiyim

Gerçektenmi ümit etmiştim ben çok ya hayırlısı olsun diyelim canım Rabbim doğru zamanda doğru bi şekilde verecektir elbet sabredelim
Evet ya ben de çok umutlanmıştım çünkü adetim hiç gecikmezdi.umarim sen hamilesindir haber edersin.artik test falan yok kan testi bile vermeyecem direkt gidip keseyi görecem insallah

Evet ya ben de çok umutlanmıştım çünkü adetim hiç gecikmezdi.umarim sen hamilesindir haber edersin.artik test falan yok kan testi bile vermeyecem direkt gidip keseyi görecem insallah
Doğru söylüyosun arkadaşımda bu şekilde usandığından adeti 15 gun gecikmis hic test falan yapmamış artık nasıl dayandı bilmiyorum sonra direk keseyi görmüş

Doğru söylüyosun arkadaşımda bu şekilde usandığından adeti 15 gun gecikmis hic test falan yapmamış artık nasıl dayandı bilmiyorum sonra direk keseyi görmüş
Sanırım bendede yok şimdi bi tane test vardı yaptım cıkmadı bozukmudur nedir anlamadım diğer çizgi bile net çıkmadı

Bakarmisin sanirim benimkide negatif

Eklentiler

• 20211221_152628.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Sanırım bendede yok şimdi bi tane test vardı yaptım cıkmadı bozukmudur nedir anlamadım diğer çizgi bile net çıkmadı
Diğer çizgi net değilse test bozuk muhtemelen siz ümidinizi kaybetmeyin ama çok da umitlenmeyin. Burda herkes ümit veriyor ama sonu kötü oluyor

Ben zaten fazla istemiyorum eşim istediği için onun için uğraşıyodum ama dediginiz gibi oda yok
O zaman akışına bırakın bence.Benim adetim hiç gecikmezdi muhtemelen stresten gecikti yine muhtemelen stres yaptığım için gebelik olmuyor vucud ne yapacağını bilir galiba biraz bedenlerimize güvenmeliyiz

O zaman akışına bırakın bence.Benim adetim hiç gecikmezdi muhtemelen stresten gecikti yine muhtemelen stres yaptığım için gebelik olmuyor vucud ne yapacağını bilir galiba biraz bedenlerimize güvenmeliyiz
Stres belkide aynen zamana birakalim dogru zamanda gelmeyi bekliyodur belkide nerden bilebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…