• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çıktı acaba hamilemiyim

Adetim geçeli 3 gun olsu bugün 3. Gün ama 1 2 gun oynayabiliyor diye çok umutlanmadım
Sizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam çok karışık inanın

Sizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam t

Sizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam çok karışık inanın
Kusura bakma tatlim yeniyim burda o yazıdan biraz geç yazabilirim😁 çozmeye çalışıyorum siteyi siz adet gunu geçmeden mi yaptınız testi

Sizinki üstüne görme olabilir çünkü testte çıkmazdı.ben kaç defa test yaptim daha önce bomboş

İkinizde garanti olarak hamilesiniz gebelik hormonu salgılanmaya başlamış ki cizgi görünmeye başlamış umarım sağlıklı ve problemsiz gebelik başlangıcı olur sizin için☺️

Back