Benimkide sizinki gibi ben yarin degilde diger gun kan verecem yarin haber edin ama burdan bende merak ederimSuan adet olmuyomusunuz kac gun oldu adetiniz geceli bencede kan vermek en mantıklısı
Adetim geçeli 3 gun olsu bugün 3. Gün ama 1 2 gun oynayabiliyor diye çok umutlanmadımSuan adet olmuyomusunuz kac gun oldu adetiniz geceli bencede kan vermek en mantıklısı
Sizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam çok karışık inanınAdetim geçeli 3 gun olsu bugün 3. Gün ama 1 2 gun oynayabiliyor diye çok umutlanmadım
Sizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam t
Kusura bakma tatlim yeniyim burda o yazıdan biraz geç yazabilirimSizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam çok karışık inanın
Sizinki üstüne görme olabilir çünkü testte çıkmazdı.ben kaç defa test yaptim daha önce bomboşSizinki yine gününüz geçmiş ne güzel insallah hayırlısıyla gebesinizdir ama ben 1 hafta once 3 gun adet oldum bilmiyorum adetmi ustune gormemi kafam çok karışık inanın
Onemli degil bende gec yaziyorum bende yeniyimKusura bakma tatlim yeniyim burda o yazıdan biraz geç yazabilirimçozmeye çalışıyorum siteyi siz adet gunu geçmeden mi yaptınız testi
Bende oyle dusunuyorumda artik 2 gun daha bekliyim kan verecem ozaman belli olur cunku bende onceden cok yaptim ve hic boyle çıkmamıştıSizinki üstüne görme olabilir çünkü testte çıkmazdı.ben kaç defa test yaptim daha önce bomboş
Kanda çıkması için 2 gun beklemenize gerek yok yarın gidin bence ben gidecem insallah hamileyizdirBende oyle dusunuyorumda artik 2 gun daha bekliyim kan verecem ozaman belli olur cunku bende onceden cok yaptim ve hic boyle çıkmamıştı
Korkuyorum daha once yasadim cunku 2 sefer kan verdim ayni duruma düsmemek icin bide yarın işlerim var birgune zaman bulursam verecemKanda çıkması için 2 gun beklemenize gerek yok yarın gidin bence ben gidecem insallah hamileyizdir
Yaa canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaKanda çıkması için 2 gun beklemenize gerek yok yarın gidin bence ben gidecem insallah hamileyizdir
Anladim canım sen kendini ne zaman iyi hissedeceksen o zaman ver .Ben hiç kan testi vermedim vereyim birKorkuyorum daha once yasadim cunku 2 sefer kan verdim ayni duruma düsmemek icin bide yarın işlerim var birgune zaman bulursam verecem
Aynen bencede ver zaten gününde geçmiş ayrıca erkende değilAnladim canım sen kendini ne zaman iyi hissedeceksen o zaman ver .Ben hiç kan testi vermedim vereyim bir
Ben istedim ki testte net çıksın öyle gideyim ama çıkmıyor mecbur gidecezAynen bencede ver zaten gününde geçmiş ayrıca erkende değil
Yaaa insallah öyledir iyi dileklerin için de tesekkurlerİkinizde garanti olarak hamilesiniz gebelik hormonu salgılanmaya başlamış ki cizgi görünmeye başlamış umarım sağlıklı ve problemsiz gebelik başlangıcı olur sizin için
Ben istedim ki testte net çıksın öyle gideyim
Naptin sen kan verdinmiYaaa insallah öyledir iyi dileklerin için de tesekkurler
Evet şimdi ben de yazmak için girmiştim kan verdim sonuç 3 gibi cikacakmisNaptin sen kan verdinmi
Kani simdimi verdinizEvet şimdi ben de yazmak için girmiştim kan verdim sonuç 3 gibi cikacakmis
Hadi hayırlısı canım Allahım gönlumüzde olanı hakkımıza hayırlısıyla nasip etsin inşallahEvet şimdi ben de yazmak için girmiştim kan verdim sonuç 3 gibi cikacakmis
Hadi hayırlısı canım Allahım gönlumüzde olanı hakkımıza hayırlısıyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?