Merhabalar belirtileriniz nelerdi acaba hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar,
Gebelik testi bu şekilde silik çıkıp hamileliği kesinleşenler var mı aranızda.
BAT a 5 gün var.
Yorumlarınızı ve tecrübelerini zi paylaşabilir misiniz?Eki Görüntüle 2865210
Merhabalar eşiniz değerleri nasıl düzeldi test yaptınızmı sonuç neBanada dua edermisin benimde olmuyo eşimin degerleri bu ay düzeldi ilk denememiz yarın test yapcam bende
İlk idrarla yapmadıysanızda negatif cıkar önceki tesr kaç dakika da cıkmıstı?Kızlar kan tahliline gidicektim ama soyle bir durum oldu bu sabah yine ayni marka testten yaptim bu seferde negatif ben anlamadim,resmi atiyorum sizdede hic bole bir durum oldumu
Allah olmayanlara da nasip etsinBende yarin kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum hakkımızda hayirlisi olsun, bu arada resmi ekleyememistim,kızlar birde siz bakın yanlismi goruyorum
Benim adetim 4 gün geçti kasikda batma ve bel de ağrı var 1 dk bile sürmüyor ama test negatifIkisini de ilk idrarla yapmadim,ilk pozitif cikan testi çöpe atmistim 20 dk sonra merak ettim baktim sonuç pozitifti,ertesi gunde bu sekilde en iyisi cuma gunü adeti beklemek
Benım ilk hamılelıgımde 1 hafta sonra yaptıgım test negatif cıkmıstı, ama bir hafta daha bekleyip yaptıktan sonra pozitif cıktı. Uzulme daha erken oldugu ıcın negatif olmus ola bılırBenim adetim 4 gün geçti kasikda batma ve bel de ağrı var 1 dk bile sürmüyor ama test negatif
Înşallah öyledir canım moral için sağolBenım ilk hamılelıgımde 1 hafta sonra yaptıgım test negatif cıkmıstı, ama bir hafta daha bekleyip yaptıktan sonra pozitif cıktı. Uzulme daha erken oldugu ıcın negatif olmus ola bılır
Rica ederim canım. İnan benim suan kendime moral veren lazım. Bende aynı durumdayım ama BATA daha 2 gun var. Olumlu dusun ben oyle yapıyorumÎnşallah öyledir canım moral için sağol
İnşallah hamilesindir Hersey gönlünce olsun canım şimdilik dediğin gibi yapmaya çalışıyorumRica ederim canım. İnan benim suan kendime moral veren lazım. Bende aynı durumdayım ama BATA daha 2 gun var. Olumlu dusun ben oyle yapıyorum
Amin ınsallah canım 2mız de hamileyiz ve buradan bir kac gun sonra bir birimizi kutlayacagımıza emınımİnşallah hamilesindir Hersey gönlünce olsun canım şimdilik dediğin gibi yapmaya çalışıyorum
Hayırlı olsun pozitifsinKizlar adete 4 gün var sizce ümitlenmelimiyim ? Bu testleri öglen yaptim
Saol canimmmmHayırlı olsun pozitifsin
Bariz olmuş Allah gönlüne göre versin inşallah.Saol canimmmmbuda testlerde koyulasma olmusmu ? Son testi bu sabah yaptim
Merhabalar,Merhabalar belirtileriniz nelerdi acaba hayırlı olsun
Kuzum hcg tabelalari var bi baksana ona ?dur bekle yollicam simdiKızlar benim adete 4 gün kala 37 olan değerim adete 2 gün kala yani bugün 60,7 çıktı. Tam 2 kat bir artış olmamış. Sizce bir sıkıntı var mıdır
Saol kuzummm insallah hayirli haberler alirizBariz olmuş Allah gönlüne göre versin inşallah.
Canım es yazanlar neyi ifade ediyor.Saol kuzummm insallah hayirli haberler alirizbak tabelle burda ona göre degerine bak es yazanlar yumurtlamanin kacinci günü oldugu ES ve BLUT HCG ye bakicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?