• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi Silik Çıkarsa

Kızlar kan tahliline gidicektim ama soyle bir durum oldu bu sabah yine ayni marka testten yaptim bu seferde negatif ben anlamadim,resmi atiyorum sizdede hic bole bir durum oldumu

Eklentiler

• 20210608_141602.webp
    20210608_141602.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar kan tahliline gidicektim ama soyle bir durum oldu bu sabah yine ayni marka testten yaptim bu seferde negatif ben anlamadim,resmi atiyorum sizdede hic bole bir durum oldumu
İlk idrarla yapmadıysanızda negatif cıkar önceki tesr kaç dakika da cıkmıstı?

Ikisini de ilk idrarla yapmadim,ilk pozitif cikan testi çöpe atmistim 20 dk sonra merak ettim baktim sonuç pozitifti,ertesi gunde bu sekilde en iyisi cuma gunü adeti beklemek

Ikisini de ilk idrarla yapmadim,ilk pozitif cikan testi çöpe atmistim 20 dk sonra merak ettim baktim sonuç pozitifti,ertesi gunde bu sekilde en iyisi cuma gunü adeti beklemek
Benim adetim 4 gün geçti kasikda batma ve bel de ağrı var 1 dk bile sürmüyor ama test negatif :KK43:

Benim adetim 4 gün geçti kasikda batma ve bel de ağrı var 1 dk bile sürmüyor ama test negatif :KK43:
Benım ilk hamılelıgımde 1 hafta sonra yaptıgım test negatif cıkmıstı, ama bir hafta daha bekleyip yaptıktan sonra pozitif cıktı. Uzulme daha erken oldugu ıcın negatif olmus ola bılır

Kızlar benim adete 4 gün kala 37 olan değerim adete 2 gün kala yani bugün 60,7 çıktı. Tam 2 kat bir artış olmamış. Sizce bir sıkıntı var mıdır 😔

Merhabalar belirtileriniz nelerdi acaba hayırlı olsun 🎈
Merhabalar,
Ben tamamen tesadüf ile yaptım ama test pozitif çıktıktan sonra son bir haftadır yaşadıklarımı düşündüm. Belirti olabilir.
Bezelye yemegi berbat kokmustu yiyememiştim. Buzdolabı kokuyordu ve dilimin ucunda çok fazla metal tadı vardı.
Birde kasık ağrılarım ve göğsümde sızlamalar vardı. 😊

Bariz olmuş Allah gönlüne göre versin inşallah.🙏🏻🤲🏻
Saol kuzummm insallah hayirli haberler aliriz😍 bak tabelle burda ona göre degerine bak es yazanlar yumurtlamanin kacinci günü oldugu ES ve BLUT HCG ye bakicaksin

Eklentiler

• hcg-tabelle-ab-wann-schwangerschaftstest-sicher-1.webp
    hcg-tabelle-ab-wann-schwangerschaftstest-sicher-1.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 47
Back
X