• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ ÖNCE POZİTİF SONRA NEGATİF OLANLAR YARDIM LÜTFEN

umutsuz1256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
101
31
28
31
kızlar merhaba ,
adetime 1 hafta kala ovülasyon testim sürekli pozitif çıktıgı için gebelik testi yaptım birşey çıkmayınca banyoda bırakıp alısverise çıktım döndüğümde silik ikinci çizgiyı gördüm ertesi sabah tekrar yaptım 10 dk içinde ikinci çizgi tekrar belirdi , şuan adetime 3 gün kaldı ve o pozitiften sonra bir daha tam pozitif göremedim , ya yarım saat sonra beliren çok silik çizgi yada hiç yok , aynı gunde ust uste yaptığım tüm tesler pozitifti , suansa negatif daha önce bir kimyasal gebelik yasadım tekrarmı yasadım acaba ama adet gunum bile gelmedi , kan vermeyede gidemiyorum sokaga cıkma yasagı vs kafayı yicem bu durumu yasayan varmı kızlar , bu arada test markası laboquıck pozitifi olan testimi atıyorum yorumlarsanız çok sevınırım 🤒

Eklentiler

• 22041AA7-3437-4AE4-B6BC-D7D056D687CD.jpeg
    22041AA7-3437-4AE4-B6BC-D7D056D687CD.jpeg
    228,8 KB · Görüntüleme: 88
kızlar merhaba ,
adetime 1 hafta kala ovülasyon testim sürekli pozitif çıktıgı için gebelik testi yaptım birşey çıkmayınca banyoda bırakıp alısverise çıktım döndüğümde silik ikinci çizgiyı gördüm ertesi sabah tekrar yaptım 10 dk içinde ikinci çizgi tekrar belirdi , şuan adetime 3 gün kaldı ve o pozitiften sonra bir daha tam pozitif göremedim , ya yarım saat sonra beliren çok silik çizgi yada hiç yok , aynı gunde ust uste yaptığım tüm tesler pozitifti , suansa negatif daha önce bir kimyasal gebelik yasadım tekrarmı yasadım acaba ama adet gunum bile gelmedi , kan vermeyede gidemiyorum sokaga cıkma yasagı vs kafayı yicem bu durumu yasayan varmı kızlar , bu arada test markası laboquıck pozitifi olan testimi atıyorum yorumlarsanız çok sevınırım 🤒
Canım ne yaptın.?Ya da Adet gördün mü gebelik durumun var mı.?

11 12 Nisanda yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet tarihimdi olmadım hala. Ovulasyon testim hala pozitif çıkıyor. Gebelik testim hafif silik ikinci çizgi çıkıyor. Kan verdim geçenlerde 2 gün arayla. Önce 4.7 çıktı. Sonra 4.4 e düştü. Hala adet görmedim. Yarın kontrole gidicem hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼🌷

Back