Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cikmamasi normaldir sen hergun tekrarla testini hem adetine de bir hafta varmis birde gec dollenmede olabilir yani simdiden karalar baglamamak lazim
Canim cikmamasi normaldir sen hergun tekrarla testini hem adetine de bir hafta varmis birde gec dollenmede olabilir yani simdiden karalar baglamamak lazim
evet çok az silikte olsa görünüyortesti yenileseniz adete birkaç gün kala tekrar yapsanız inşallah hamilesinizdir yeni olduğu için görünmüyor da olabilir 7 gün varmış daha biraz daha bekliyim yaparsanız görünür diye düşünüyorum böyle olan testler koyulaşıyor çünkü
Kızlar ben bugün test yapmıştım ama C T çizgisini yeni öğrendim tek çizgi cıktı ama T ye yakındı C ye değil bu durumda test geçersiz oluyormuş bende kağıdını okudum bu durumu bilen varmı