Merhaba sizin mesajlarınızı okuyunca resmen kendimi gördüm bende kasımda düşük yaptım ondan sonra gercekten her belırtıyı okuya okuya husranla sonuclandı bıde ben dusuk yaptım cevremde herkes hamıle kaldı
onlar adına sevınıyorum kendı adıma uzuluyorum neden ben yasadım bunu dıye bu belırtılerı okuya okuya gecen ay 20 gun adetım gecıktı sonra doktor prolaktınım yuksek dedı 59 cıktı 10 gun sonra 49 a dusmus mr cekındım temız cıktı dostınex kullandım bıde pro woman dıye bır takvıye alıyorum ustune smear testı yaptı doktor hpv dedım cocuk ıcın geldım nelerle ugrasıyorum
sonuc olarak bu ay 10 gun onceden benımde kasıgımda batmalar oldu ara ara bugun 6 gun var bata ama azaldı gıbı sadece gecmeyen bel ağrım ve halsızlıgım baska bısey yok gogus uclarımda hassas gıbı ama ara ara agrı oluyo dostınexı bıraktım belkı prolaktındendır hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı ama yıne husrana ugrayacagım herhalde takmayınca oluyo dıyolar ılk takmıyordum ama sımdı takmaya basladım takmamak elde degıl kı vallahı napcam boyle unutayım dıyorum bel agrılarım unutturmuyo
allah yardımcımız olur umarım benımde bu ay sızın gıbı yuzum guler