İki çizgi net çıkmamış biri silik gözüküyorMerhaba arkadaşlar
Adetime 2 gün var bu ay yumurtlama günlerini takip edip değerlendirdik. Alt karında şişlik mide bulantısı ve batma gibi ağrılar hissediyordum gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testinin de hamileliği gösterdiğini duydum test yaptım ikinci çizgi net çıktı böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı acaba
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün canımAma çok net görünüyor fotoğrafta bu şekilde
Eki Görüntüle 3487992
Yani olda çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bekleyin adete kadar ovalüsyona da devam edin gittikçe koyulaşırlar gebelikten olabilir ben birkaç gebeliğimi ovalayın sayesinde öğrenmiştimAdet günüme 2 gün var yumurtlamadan sonraki 14.günümSosyallanne
Merhaba gebelik oluştumu acabaBende çıkar diye düşünmüştüm ama testte negatif çıktı 2 gün daha bekleyeceğim umarım pozitif çıkar. Teşekkür ederim
İdrara geç düşüyor . Kanda daha erken belli oluyor. Bence regl olmadıysanız ümit vardır bekleyinBende çıkar diye düşünmüştüm ama testte negatif çıktı 2 gün daha bekleyeceğim umarım pozitif çıkar. Teşekkür ederim
Daha bakmadım bugün regl günüm normalde hep gününde ve sabah oluyorum ama daha olmadım alt karında ağrı ve batma çok fazla bakalım bugün olmazsam yarın tekrar test yapacağımMerhaba gebelik oluştumu acaba
Bugün regl günüm ve daha olmadım umarım dediğiniz gibidir yarın test yapacağımİdrara geç düşüyor . Kanda daha erken belli oluyor. Bence regl olmadıysanız ümit vardır bekleyin
İnşallah pozitiftir rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinDaha bakmadım bugün regl günüm normalde hep gününde ve sabah oluyorum ama daha olmadım alt karında ağrı ve batma çok fazla bakalım bugün olmazsam yarın tekrar test yapacağım
2.çizginin daha da koyu olmasi gerekiyor gebelik icin. Bide Regle yakin lh hormonu artiyormus oyle soylemislerdi bende boyle gördüm kendimde. Ertesi gun yeniden yaptigimda daha silik olmuştu insallah gebelik getirir sanaMerhaba arkadaşlar
Adetime 2 gün var bu ay yumurtlama günlerini takip edip değerlendirdik. Alt karında şişlik mide bulantısı ve batma gibi ağrılar hissediyordum gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testinin de hamileliği gösterdiğini duydum test yaptım ikinci çizgi net çıktı böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı acaba
Çok teşekkür ederim bugün regl günüm ama hala olmadım alt karın sağ tarafında yumruk şeklinde şişkinliğim var karın kasılması ve aşırı idrara çıkma durumum da var her an kusacakmışım gibi umarım bunlar psikolojik değildir bugün de olmazsam yarın testlerimi yapacağım2.çizginin daha da koyu olmasi gerekiyor gebelik icin. Bide Regle yakin lh hormonu artiyormus oyle soylemislerdi bende boyle gördüm kendimde. Ertesi gun yeniden yaptigimda daha silik olmuştu insallah gebelik getirir sana
Amin hepimiz için inşallah çok teşekkür ederimİnşallah pozitiftir rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Ne güzel umarım bende de öyle olurMerhaba adet günümde artımed gebelik testim negatif çıkmıştı ben de bir de ovülasyon testi yapayım dedim o pozitif geldi . Sonrasında laboquick gebelik testi yaptım pozitif geldi
İnşallahNe güzel umarım bende de öyle olur
Regl olmadığımız zaman siskinlik olur illaki.. dedigin gibi insallah psikolojik degildir rabbim hepimizin kucağını doldursunÇok teşekkür ederim bugün regl günüm ama hala olmadım alt karın sağ tarafında yumruk şeklinde şişkinliğim var karın kasılması ve aşırı idrara çıkma durumum da var her an kusacakmışım gibi umarım bunlar psikolojik değildir bugün de olmazsam yarın testlerimi yapacağım
Adet oldunuz mu?Ne güzel umarım bende de öyle olur