- 22 Ağustos 2024
- 199
- 49
- 27
- Konu Sahibi prensesbiri
Canım adetinin geçmesini bekle istersen 2-3 gün sonra tekrarlaKızlar bat a 2 gün var idrar testi yaptım tertemiz çıktı . Sizce gebelik yok mu? Yoksa henüz idrarda çıkmayabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adetinin geçmesini bekle istersen 2-3 gün sonra tekrarlaKızlar bat a 2 gün var idrar testi yaptım tertemiz çıktı . Sizce gebelik yok mu? Yoksa henüz idrarda çıkmayabilir mi?
Öyle yapacağım ama adet cuma günü bekleniyor. Gelmezse ptesi kan vermeye giderim direkt gecikmenin 3. Günü. Çünkü iki üç gündür midem bulanıyor sırtım ağrıyor. Bayağı şüphelenmiştim. Umutla yaptım ama boş çıktı. Sanırım en sağlıklısı kan testiCanım adetinin geçmesini bekle istersen 2-3 gün sonra tekrarla
Canım negatifti ve adet oldumTest yaptınız mı
İnşalllah. Peki şöyle bişey olabilir mi adete yakınken olan bi ilişkiden gebelik olabilir mi yoksa benım gibi son ilişkinizin üzerinden çok fazla geçnesine rağmen mi negatif çıktıCanım umut vermek istemem ama benim son adetim 2 temmuzdaydi 9 temmuzda da hsg çekildim bat normalde 30 temmuzdaydi adet olmadım gecikmenin ilk günleri negatif çıkmıştı testlerim gecikmenin 15.gunu test yaptım yine negatif çıkmıştı kafamda kesin bitirdim yoktur diye adetimi bekledim gelen giden olmadı en son söktürücü almak için gecikmenin 26.gunu yani bi önceki negatif gördüğüm testten 10 gün sonra bidaha yaptım çok net pozitif gördüm... forumlarda falan bu tarz biseyle karşılaşan kimseyi görmedim umarım sizin de hayırlı haberlerinizi olur inşallah
Adetin geçmesi lazımKızlar bat a 2 gün var idrar testi yaptım tertemiz çıktı . Sizce gebelik yok mu? Yoksa henüz idrarda çıkmayabilir mi?
Bazı arkadaşlar regl öncesi öğreniyor ya bende bir yapayım dedim ama boş çıktıAdetin geçmesi lazım
Ondan pek emin değilim canım ya ama adete yakın olan ilişkiden de gebe kalinabilir ben düzenli ilişki yaşayan biriyim yani tam olarak hangi ilişkiden olduğunu bilemiyorum ama beklenen adet tarihinin üzerinden baya gecikmeden sonra öğrendim ben düşün yani 15 gün gecikince test yaptım negatif ama 25.gun test yaptığım zaman bariz belli olan koyu pozitif gördüm benİnşalllah. Peki şöyle bişey olabilir mi adete yakınken olan bi ilişkiden gebelik olabilir mi yoksa benım gibi son ilişkinizin üzerinden çok fazla geçnesine rağmen mi negatif çıktı
Ben de biraz daha bekleyeyim o zaman hayırlısı inşallahOndan pek emin değilim canım ya ama adete yakın olan ilişkiden de gebe kalinabilir ben düzenli ilişki yaşayan biriyim yani tam olarak hangi ilişkiden olduğunu bilemiyorum ama beklenen adet tarihinin üzerinden baya gecikmeden sonra öğrendim ben düşün yani 15 gün gecikince test yaptım negatif ama 25.gun test yaptığım zaman bariz belli olan koyu pozitif gördüm ben
Merhaba ben tekrardan bişey sormak isityorum ilk pozitifi gördüğünde beta kaçtı be hemen gördün mü keseyi ya da ne zaman gördünCanım umut vermek istemem ama benim son adetim 2 temmuzdaydi 9 temmuzda da hsg çekildim bat normalde 30 temmuzdaydi adet olmadım gecikmenin ilk günleri negatif çıkmıştı testlerim gecikmenin 15.gunu test yaptım yine negatif çıkmıştı kafamda kesin bitirdim yoktur diye adetimi bekledim gelen giden olmadı en son söktürücü almak için gecikmenin 26.gunu yani bi önceki negatif gördüğüm testten 10 gün sonra bidaha yaptım çok net pozitif gördüm... forumlarda falan bu tarz biseyle karşılaşan kimseyi görmedim umarım sizin de hayırlı haberlerinizi olur inşallah
Ben ilk pozitifi 24 ağustosta gördüm henüz beta da baktirmadim kalp atışını duymaya da gidemedim yaşadığım yerde bunlara imkanim olmadığı için randevu zamanımı bekliyorum o zaman öğreneceğim herseyi inşallahMerhaba ben tekrardan bişey sormak isityorum ilk pozitifi gördüğünde beta kaçtı be hemen gördün mü keseyi ya da ne zaman gördün
Anladım. Sağlıcakla gelsinBen ilk pozitifi 24 ağustosta gördüm henüz beta da baktirmadim kalp atışını duymaya da gidemedim yaşadığım yerde bunlara imkanim olmadığı için randevu zamanımı bekliyorum o zaman öğreneceğim herseyi inşallah