Gebelik testi negatif adet gecikmesi olup gebe olan var mı

suyesili1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
235
92
Kizlar düzenli adet olan biriyim 27-28 günde ovulasyon testi yaptım değerlendirdim yumurtlamadan 8 gün sonra alt karnimda ağrılar uyutmaz oldu ovulasyonun içinden çıkan çubuk gebelik test yaptım negatif. Goguslerim sisti gecenin yarısında canım normalde hiç yiyemicegim yiyeceklere bile canım çok çeker oldu artik negatif görmemek için ovulasyon yaptım t çizgisi silik çıktı adet gecikmemin dün 1.gunde test yaptım negatif test negatif ise adetim niye gelmiyor hiç böyle birşey yaşamadım göğüslerim de siskinlik alt karnında arada giren ağrılar devam ediyor bu durumu yaşayan gebe olan yada adeti gelen var mı

Eklentiler

• IMAGE_FILTER_MODE_1673246509582.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 1.053
Son düzenleme:
Birazdaha bekle ondan sonra tekrardan idrar testi yap sabah ilk idrarla inan ki bende aynı belirtileri yaşıyorum 23 24 gündür de gecikmem var ilaç kullanıyorum şimdi belki geç döllenme olmuş olabilir birazdaha bekle Allah nasip etsin inşallah

Amin inşallah geç döllenmedir Allah isteyen herkesin kucağını boş birakmasin Allah razı olsun biraz daha beklicem ama beklemek çok zormuş kan testi verdin mi

Benimde 16 gün gecikmem oldu canım.. Gecikmenin 6-7 si gibi idrar testleri yaptım ara ara hepsi negatif çikti.. Geçen gün ovulasyon testi yaptım burda arkadaşlar yorumlamıştı gebelik yok diye.. Aradan bi kaç gün geçti ve bugün bir tane daha ovulasyon testi yaptım t çizgisi önceki yaptığım testtekine göre daha belirginleşmişti.. Gebelik olabilir diyolar ama emin değiliz en iyisi kan testi yaptırmak canım.. Sende öyle yap bence kafalarımız rahatlasın

Yumurtlamami 26 gördüm biraz uzun sürdü çatlamasi geç döllenme ihtimali düşünüyorum en az 1 hafta bekliyim en iyi kan için midenizde yanma oldu mu sizin rahatsız edici şekilde

Yumurtlamami 26 gördüm biraz uzun sürdü çatlamasi geç döllenme ihtimali düşünüyorum en az 1 hafta bekliyim en iyi kan için midenizde yanma oldu mu sizin rahatsız edici şekilde
Yok hayır ama çok akıntım oldu bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu..baş dönmelerim oluyordu arada bir..aşırı şişkinliğim oldu adetime yakın.. Ama şimdi pek bişeyim kalmadı sadece şişkinlik oluyor arada bir o kadar .. Ama galiba dayanamayıp yarın tekrardan bir idrar testi daha yapıcam ben

Yok hayır ama çok akıntım oldu bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu..baş dönmelerim oluyordu arada bir..aşırı şişkinliğim oldu adetime yakın.. Ama şimdi pek bişeyim kalmadı sadece şişkinlik oluyor arada bir o kadar .. Ama galiba dayanamayıp yarın tekrardan bir idrar testi daha yapıcam

Hayırlı haberler olsun inşallah kizlar sabah uyandigimda kasık ağrısı ve bel ağrısıyla uyandım adet olmuşum hayırlısı inşallah döngum havalardan değişti sanırım inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım

Yaa hiç üzülme balım bu ay kısmet değilmiş gelecek ay nasip olur inşallah.. Bende bugün idrar testi yapıcam negatif çıkarsa yine umudumu kesip adet olmayı beklicem

Yaa hiç üzülme balım bu ay kısmet değilmiş gelecek ay nasip olur inşallah.. Bende bugün idrar testi yapıcam negatif çıkarsa yine umudumu kesip adet olmayı beklicem
Hayırlısı herşeyin canım yeni evliyim nasip sen kan testi ver bence idrarda bazen cikmiyorum garanti olsun inşallah güzel sonuç alırsın

Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?

Canım reglinin yakın olduğunu yazmışsın regli olmadıysan tekrarla kan testini için rahat etsin

Cumaya birşey kalmadı gülüm dayanmalisin canım kan kesin sonuç acabalar kalmasın aklinda
Kızlar peki ben napsam bi fikir verir misiniz geçen ay 27 sine adet oldum her ay düzenli 24 den 24 üne oluyodum geçen ay bu sorun oldu sadece acaba bu ay 24 mü 27 mi bilmiyorum adet olacağım günü ama 24 Ü olmadım sadece aşırı bel ağrım var ve arada kasıklarıma ağrı geliyo akıntım kalın beyaz sarı beyaz ve şeffaf renkte klomen kullandım 3 gün ilişkiye gir denildi 6-7-8 ocak girdim ilişkiye test yapmıştım 2 gün önce negatif çıktı ikisi de napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…