Gebelik testi negatif adet gecikmesi olup gebe olan var mı

Arkadaşlar benimde adetim den bi kaç gün geçti öğleden sonra tokken idrar testi Yaptım negatif çıktı, halbuki bir haftadır bulantılarım sol kasık ağrısı ara ara, 🥺🥺🥺 hamileyim diyordum Şoktayım ya, Sabah açkenmi yapılmalı??? Yada birkaç gün sonra mı yapsam sabah???

reglim gecikmesine rağmen idrarda çıkmadı beta verdim orda çıktı. kan verin isterseniz

reglim gecikmesine rağmen idrarda çıkmadı beta verdim orda çıktı. kan verin isterseniz
1 şubatta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 2 şubatta akşam idrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım aralık ayında yumurta toplama işlemim olmuştu ocakta ilk adetimi oldum şuan ikinci adetimi bekliyorum ama olmadım sizde hamilelik olabilir mi ? Birde bu ay yumurtlamadan sonra ara ara kasık batmaları yaşadım onun haricinde herhangi bir belirtim de yok ümit etmemeliyim değil mi 😞

1 şubatta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 2 şubatta akşam idrar testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım aralık ayında yumurta toplama işlemim olmuştu ocakta ilk adetimi oldum şuan ikinci adetimi bekliyorum ama olmadım sizde hamilelik olabilir mi ? Birde bu ay yumurtlamadan sonra ara ara kasık batmaları yaşadım onun haricinde herhangi bir belirtim de yok ümit etmemeliyim değil mi 😞
İşleminiz hakkında bilgi sahibi değil benimde arada kasıklarımda ağrı oluyordu batma şeklinde adet dongum değişmiş 1 hafta bekleyin gelmezse testi tekrarlayın en sağlıklısı inşallah güzel haberler alırsın canım 🌸😇

En son 30 Aralık'ta adet başlangıcım ve hala adet görmedim bir hafta öncesi midem bulanıyordu kasık ağrılarım oluyordu Şimdi o da yok Test negatif Doktora da gidemedim belirsizlik ne kadar can sıkıcı ya Rabbi

X