- 25 Aralık 2009
- 414
- 1
- Konu Sahibi lovelybaby
kim ne derse desin demeki fazla iyi niyetli olmamk lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bayağı dolmuşsun ama bu şekilde devam etme derim evliliğnide riske atarsın bırak yanında kimse olmasın eşin varya oda yeter unutma sakın yüce allah önce sevdiği kulunu sıkar sabrını sınar sonra feraha kavuşturur inan bana yalnız değilsin senin gibi çeşitli problemler yaşayan milyonlarca insan var neden üstesinden gelemeyesinki psikolojim bozuk diyosun bu psikolojiylemi evlat istiyosun bu halde ona ne verebilirsin hayatım onun için derimki topla kendini allah herkesi bi şekilde sınıyo bakma böle ukalaca konuştuğuma inan tarifi imkansız sıkıntılar yaşadım ezildim üzüldüm aa üstesinden geldim şükür şimdi eski hallerimdeki birini görünce üzülüyorum hemde çok o yüzden konuya müdahil oldum canım
bak canım bebek olursa düzelirim diye şartlandırma kendini benimde 7 aydır olmuyo yada şöle başlıyım ama ii oku eşimle uzun süre flört ettik evlenelim dedik ailem mesleği riskli dedi vermedi ailesi beni istemedi doğuluyum diye gece gündüz arayıp hakaret kötü söz etti valide bırakmam için pes etmedim ve hep dedimki onunla evlenirsem psikolojim düzelir inanılmaz bunalımdaydımintiharlar olmadık deilikler vs.şükür evlendik ama şimdide çocuğum olmuyo demek istediğim kendini şartlandırma hayırlısını dile bu şekilde hem eşini sıkar hem evden hatta kendinden soğursun rabbim vermiyosa şimdilik vardır bildiği de inan ve rahatla