• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi lütfen yardım

Eloz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
16
0
6
Antalya
Merhaba
Adetime daha 5 gün var ama ben dayanamayıp dün ve bugün bebe time isimli gebelik testi yaptı. İki teste ikinci çizgi silikti ama iyi görünüyordu. Bu gün öğlen sonra başka bir markayla yeniden test yaptım ve sonuç negatif.
Burda bebe time yanlış postif gösterebiliceğini okudum sizce neye inanmalıyım?
Kan aldırmaya gitmek istemiyorum daha emin olmadan

CNM adet gününe bekle sonra bi daha test yap bazı testler yanlış çıkabiliyo ama sen bilirsin gen istiyosan bir kan tahlilide yaptırabilirsin

Adet gunünü beklemek bukadar zor olmasa beklicem ama cok zor. Bir yıldır bekliyoruz olmuyor bu ay da cok umutluyum

bu arada bnm de5 gün bata VAR bende bekliyorum bakalım meraklıyım bu ay ovulasyon testi kullandım

canım bende adetime 2 gün kala dayanamayıp test yapmıştım. 2.çizgi silik çıkmıştı. adet tarihimden 1 gün sonra tekrar yaptım,iki çizgide göründü.hamişim :)
hayırlısı senin içinde. zor biliyorum ama birkaç gün daha sabret. inşl. hepimiz yavrularımıza sağlıcakla kavuşuruz

benim tam bi hafta gecikti test yaptım negatif çıktı. bu kaçıncı umutlanışım ama yine hüsran :(

canım bende adetime 2 gün kala dayanamayıp test yapmıştım. 2.çizgi silik çıkmıştı. adet tarihimden 1 gün sonra tekrar yaptım,iki çizgide göründü.hamişim :)
hayırlısı senin içinde. zor biliyorum ama birkaç gün daha sabret. inşl. hepimiz yavrularımıza sağlıcakla kavuşuruz

Hayırlısı olsun çok sevindim. İnşallah bende bir gün hamile kalabilirim. Ne test kullanmıştın sorsbilirmiyim?

'Fortuna' ismi. eczaneden gelişigüzel almıştım bilinçli olarak bir marka aramadım. inşl. gebe kalırsın

anladım.hayırlısı olsun canım. Allah en kısa zamanda bebişini önce karnına sonra da kucağına versin.

Kızlar benimde adetime 3 gün var bugün predictor gebelik testi aldım yapsam mı acaba doğru sonuç verirmi şimdiden yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın herkeze

Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım. Dünkü negativ çıkanın aynısı ve Cook silik bir çizgi var. Çok heyecanlıyım acaba gercekten hamilemiyim. İnşallah adetim gelmez

Back