- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Sen ne diyosun koleksiyon yaptim evde ovulasyon testi gebelik trsti eczane gibi oldu resme. 4 yil kuzum dile kolay her ay bi umitle beklemekCanim Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kucağını gobisini doldursun bende emin degilim ki gerçekten aylarca beklettinmi ben 3 saat miydi öyle bisey oldu bu
Allah ol dediyse onune kimse duramaz canim ne insanlar gorduk asla dogal yolla hamile kalamazsin denilen. Biz dua edelim gerisi AllahtanInşallah canim bende zorlu yollardan geçtim prolaktin yüksek cıktı meğersem ondan olmuyormuşum onu düşürmeye çalıştık kanallara bakıldı çok şükür bisi çıkmadı gibi gibi
Doğrudur haklisin Allahım kucağınızi boş bırakmasın herşey zamanını bekliyorSen ne diyosun koleksiyon yaptim evde ovulasyon testi gebelik trsti eczane gibi oldu resme. 4 yil kuzum dile kolay her ay bi umitle beklemek
Aynen canım sabır edeceğizAllah ol dediyse onune kimse duramaz canim ne insanlar gorduk asla dogal yolla hamile kalamazsin denilen. Biz dua edelim gerisi Allahtan
Vakti zamani neAllah ol dediyse onune kimse duramaz canim ne insanlar gorduk asla dogal yolla hamile kalamazsin denilen. Biz dua edelim gerisi Allahtan
Insallah canim aynen oyle xamani gelnemis demekki diyorum bende ama streste yapmiyorum degilDoğrudur haklisin Allahım kucağınızi boş bırakmasın herşey zamanını bekliyor
O stres varya hamileliğin ilk düşmanı aslında hiç stres yapmayacaksın bende öyleydim şuan kafam daha rahat aslındaVakti zamani ne
Insallah canim aynen oyle xamani gelnemis demekki diyorum bende ama streste yapmiyorum degil
Tesekurler canimO stres varya hamileliğin ilk düşmanı aslında hiç stres yapmayacaksın bende öyleydim şuan kafam daha rahat aslında
Tesekurler canim
Canimmm şimdi yaptımmm hemen böyle cıktıTesekurler canim
Kuzum şimdi yaptım senceeeeAdet gününde ya da geçince adet kanaması yerine kahverengi akıntı ya da çok az pembe leke oluyor. Herkeste olmuyor
Günün geçti mi canım? Kaç gün geçti? Yerleşiyor olabilir. Benim de ilk bir hafta geciktiği zaman kahve lekeler olmuştu sonra az bi pembe kanama geçirdim hemen acile gittim. Düşük tehlikesi var dediler iğne vurunuyorum şu an haftada bir. Günde iki defa da progestan yazdı. Keseyi gördük çok şükür bu hafta içi de kalp atışı için gel dedi bakalım Allah'tan hayırlısı. İnşallah senin de vardır lekelenme ona işaret ediyorEşim iş çıkışı alıcak bide dün peceteye kahverengi biseyler geldi bi lavaboya girdiğimde başka gelmedi
Hayirli olsun canim pozitifffCanimmm şimdi yaptımmm hemen böyle cıktı
4 haftalık hamileyim canim beta hcg 17Hayirli olsun canim pozitifff
Öyleymiş canim 4 haftalık beta 17 ciktiGünün geçti mi canım? Kaç gün geçti? Yerleşiyor olabilir. Benim de ilk bir hafta geciktiği zaman kahve lekeler olmuştu sonra az bi pembe kanama geçirdim hemen acile gittim. Düşük tehlikesi var dediler iğne vurunuyorum şu an haftada bir. Günde iki defa da progestan yazdı. Keseyi gördük çok şükür bu hafta içi de kalp atışı için gel dedi bakalım Allah'tan hayırlısı. İnşallah senin de vardır lekelenme ona işaret ediyor
Ayyy Allah'ıma bin şükürÖyleymiş canim 4 haftalık beta 17 cikti
Çok sağol canımın içi değer nasıl senceAyyy Allah'ıma bin şükürSağlıkla gelsin bebeğin inşallah çok mutlu oldummmm
Gozun aydin canim benim son adet tarigin nezamandi acaba4 haftalık hamileyim canim beta hcg 17
Doğru hesapladıysam dündü canim ama programda 29u yazıyor adetimGozun aydin canim benim son adet tarigin nezamandi acaba
En son nezaman adet olmustun canim onu sormak istemistimDoğru hesapladıysam dündü canim ama programda 29u yazıyor adetim
Değerin iyi bence daha da artacaktır zatenÇok sağol canımın içi değer nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?