- 18 Kasım 2015
- 13.546
- 16.988
- 298
- 35
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Bu testte 5 dk bekleyin diyo ama yarim saat sonrasını dikkate almayın diyo belkide yarim saat içinde cıktı gönlündeki olsun insaallah ..benimde testim boyle cıktı varmı sizceArkadaşlar merhaba öğlen 1 gibi test yaptım ilk 5 dakka çıkmadı attım çöpe direk cikmicak diye sonra 5 gibi aldım çöpten ıcime şüphe düştü bi baktım böyle hamile miyim ne yapmalıyım
Eşim iş çıkışı alıcak bide dün peceteye kahverengi biseyler geldi bi lavaboya girdiğimde başka gelmediTekrar test yaptın mı peki? Bulamamıştın galiba test
Ay inşallah ezanların suyu hurmetine ❣Bence var
InsallahhhAmin inşallah vardir
Amin inşallah vardir
Seninki bariz belliiiiBu testte 5 dk bekleyin diyo ama yarim saat sonrasını dikkate almayın diyo belkide yarim saat içinde cıktı gönlündeki olsun insaallah ..benimde testim boyle cıktı varmı sizce
Yok daha yapmadım eşim iş çıkışı alıcak yarın sabah yaparım dün peçete kahverengi çok çok az çizgi gibi şeyler geldi ama bidaha asla gelmediTest yaptın mı peki canım bekledikçe de umutlanıyor insan Rabbim boşa çıkarmaz inşallah
Ayy hadi bakalım yerleşiyordur inşallah minik tavşanYok daha yapmadım eşim iş çıkışı alıcak yarın sabah yaparım dün peçete kahverengi çok çok az çizgi gibi şeyler geldi ama bidaha asla gelmedi
Yerleşme kanaması gibi ne zaman oluyor ben daha acemiyimAyy hadi bakalım yerleşiyordur inşallah minik tavşan
Adet gününde ya da geçince adet kanaması yerine kahverengi akıntı ya da çok az pembe leke oluyor. Herkeste olmuyorYerleşme kanaması gibi ne zaman oluyor ben daha acemiyim
Anladım umarım bebiş vardırAdet gününde ya da geçince adet kanaması yerine kahverengi akıntı ya da çok az pembe leke oluyor. Herkeste olmuyor
Var gibi gorubuyo bencede canim olnasa hic cikmazArkadaşlar merhaba öğlen 1 gibi test yaptım ilk 5 dakka çıkmadı attım çöpe direk cikmicak diye sonra 5 gibi aldım çöpten ıcime şüphe düştü bi baktım böyle hamile miyim ne yapmalıyım
Saatler geçince alınca şüphe duydum canim hiç olmasa çıkmaz demi aslındaVar gibi gorubuyo bencede canim olnasa hic cikmaz
Bazıları ertesi gün baktım da cıktı diyor geç döllenme oluncaVar gibi gorubuyo bencede canim olnasa hic cikmaz
Bencede benim aylarcada dursa cikmiyo o ikinci cizgi. Bizdr cok istiyoruz canim benim icinde dua et nolurrSaatler geçince alınca şüphe duydum canim hiç olmasa çıkmaz demi aslında
Aynen hatta bikeresinde doktor kebdisi soylemisti bana gec dollenmede gec cikabiliyor hemen atma trsti die ama bende malesef cikmadiBazıları ertesi gün baktım da cıktı diyor geç döllenme olunca
Canim Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kucağını gobisini doldursun bende emin degilim ki gerçekten aylarca beklettinmi ben 3 saat miydi öyle bisey oldu buBencede benim aylarcada dursa cikmiyo o ikinci cizgi. Bizdr cok istiyoruz canim benim icinde dua et nolurr
Inşallah canim bende zorlu yollardan geçtim prolaktin yüksek cıktı meğersem ondan olmuyormuşum onu düşürmeye çalıştık kanallara bakıldı çok şükür bisi çıkmadı gibi gibiAynen hatta bikeresinde doktor kebdisi soylemisti bana gec dollenmede gec cikabiliyor hemen atma trsti die ama bende malesef cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?