Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi lutfen 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu markayla sonradan silik çizgi çıkmıştı benim de ama malesef hamile değildim

Test yaptın mı peki canım bekledikçe de umutlanıyor insan Rabbim boşa çıkarmaz inşallah

Arkadaşlar merhaba öğlen 1 gibi test yaptım ilk 5 dakka çıkmadı attım çöpe direk cikmicak diye sonra 5 gibi aldım çöpten ıcime şüphe düştü bi baktım böyle hamile miyim ne yapmalıyım
Bu testte 5 dk bekleyin diyo ama yarim saat sonrasını dikkate almayın diyo belkide yarim saat içinde cıktı gönlündeki olsun insaallah ..benimde testim boyle cıktı varmı sizce

Eklentiler

• 20200126_130409.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200126_124012.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 64
Test yaptın mı peki canım bekledikçe de umutlanıyor insan Rabbim boşa çıkarmaz inşallah
Yok daha yapmadım eşim iş çıkışı alıcak yarın sabah yaparım dün peçete kahverengi çok çok az çizgi gibi şeyler geldi ama bidaha asla gelmedi

Bencede benim aylarcada dursa cikmiyo o ikinci cizgi. Bizdr cok istiyoruz canim benim icinde dua et nolurr
Canim Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kucağını gobisini doldursun bende emin degilim ki gerçekten aylarca beklettinmi ben 3 saat miydi öyle bisey oldu bu

Aynen hatta bikeresinde doktor kebdisi soylemisti bana gec dollenmede gec cikabiliyor hemen atma trsti die ama bende malesef cikmadi
Inşallah canim bende zorlu yollardan geçtim prolaktin yüksek cıktı meğersem ondan olmuyormuşum onu düşürmeye çalıştık kanallara bakıldı çok şükür bisi çıkmadı gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…