Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi lutfen 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar merhaba öğlen 1 gibi test yaptım ilk 5 dakka çıkmadı attım çöpe direk cikmicak diye sonra 5 gibi aldım çöpten ıcime şüphe düştü bi baktım böyle hamile miyim ne yapmalıyım

Eklentiler

• 20200125_191129.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 188
Benim yaptıgım testler 3 gün de geçse çizgi vermezdi yoksa. Ama bazen testler yokken bile yanıltabiliyor o yüzden yarın sıkışık idrarla tekrarla bugün böyle çıktıysa eğer varsa yarın zaten hemen çıkar inşallah

Şuan olmasa bile moralim yerine geldiiiiçok acılar çektim ilaç kullandım yuzum güler insallah

Şuan olmasa bile moralim yerine geldiiiiçok acılar çektim ilaç kullandım yuzum güler insallah
Nasip ettirmeyeceğini hayal de ettirmezmiş Allah ilk istediğin an verse Allah elbetteki değerliydi ama şimdi eminim ki daha farklı gözündeki yeri. Test varsa gece de yapabilirsin duramazsan

Nasip ettirmeyeceğini hayal de ettirmezmiş Allah ilk istediğin an verse Allah elbetteki değerliydi ama şimdi eminim ki daha farklı gözündeki yeri. Test varsa gece de yapabilirsin duramazsan
Normalde hep 2 test alırdım bu sefer 2.Ciye alim varmadı inanirmisin ilk defa 2.test almak istemedim Allah tarafindanmi acaba

Normalde hep 2 test alırdım bu sefer 2.Ciye alim varmadı inanirmisin ilk defa 2.test almak istemedim Allah tarafindanmi acaba
Varsa bebiş inşallah daha şimdiden seni meraktan süründürecek desene o zaman bekle o zaman kuzum ne diyim rabbim böyle bekleyişler nasip etsin zor ama güzel şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…