Dediğiniz gibi böyle bir şey olabilir ama kıyafetlerle olacağını hiç sanmıyorum.Öyle demeyin ya imkansız gibi geliyor ama olabiliyormuş. Bir kadın doğum doktoru tanıdığımız söylemişti. Eğer çiftin her ikisindede ıslanma olursa ve temas olursa çok nadir hatta imkansız gibi bile olsa hamile kalınabiliyormuş. Ama konu sahibi bol bol test yapmış negatif çıkmış.
Oldum 3 kere. İlişki 19 eylülde oldu. ben 7 ekim 6 kasım ve 8 aralıkta adet oldum. Ama üstüne görme olayından korktum. Hamile olup aylarca adet olan varmış13 haftada adet olmadınız mı hiç? hamile kalsanız bebek 3 aylık olacakmış neredeyse
Kan testi yap ve rahatla. Sana o kadar şey anlatmamıza rağmen ciddiye almıyorsan söylediklerimizi en iyisi kan testi yaptır. Yoksa ben bizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.Bilgilerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin
Kan testi yaptırmaya korkuyorum inanın çünkü aile hekiminde falan gözüküyormuş diye duydum. İlk defa böyle bi şey yaşadım ve şuan gerçekten çok korkuyorum lütfen mağdur görün beni. Tatmin olamıyorum inanınki. O test neden silik çıktı diyip duruyorumKan testi yap ve rahatla. Sana o kadar şey anlatmamıza rağmen ciddiye almıyorsan söylediklerimizi en iyisi kan testi yaptır. Yoksa ben bizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Kan testi yap ve rahatla. Sana o kadar şey anlatmamıza rağmen ciddiye almıyorsan söylediklerimizi en iyisi kan testi yaptır. Yoksa ben bizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Özel hastaneye git,merkeze git. Herşeyden geçtim 3 kez adet olmuşsun arkadaşım hamile olsan düşürürsün o kadar kanamaya.Kan testi yaptırmaya korkuyorum inanın çünkü aile hekiminde falan gözüküyormuş diye duydum. İlk defa böyle bi şey yaşadım ve şuan gerçekten çok korkuyorum lütfen mağdur görün beni. Tatmin olamıyorum inanınki. O test neden silik çıktı diyip duruyorum
Bence bizle dalga geçiyor.Aynen bende aynı şekilde. Birde bana özel mesaj atmış konu sahibi. Burdan da cevaplıyoruz işte. 3 kere adet olmuş, kıyafet varmış daha hamilemiyim diyor. Gidip kan versin değil mi.
Kan vermeye korkuyorum. Dediklerinizde tek tek haklısınız ama ben bütün belirtileri hissediyormuşum gibi geliyor. Yardımlarınız için cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Aynen bende aynı şekilde. Birde bana özel mesaj atmış konu sahibi. Burdan da cevaplıyoruz işte. 3 kere adet olmuş, kıyafet varmış daha hamilemiyim diyor. Gidip kan versin değil mi.
Gerçekten dalga falan geçmiyorum ya. Lütfen sadece çok tedirginim. Onun silik çıkması ve belirtileri yaşamam beni mafediyor. Dalga geçilicek konular değil bunlarBence bizle dalga geçiyor.
Hissetmekle olmak arasında çok fark var. Bence kabullen hamile değilsin.Kan vermeye korkuyorum. Dediklerinizde tek tek haklısınız ama ben bütün belirtileri hissediyormuşum gibi geliyor. Yardımlarınız için cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim cevapladığınız içinHissetmekle olmak arasında çok fark var. Bence kabullen hamile değilsin.
Bak arkadaşım sana ciddi ciddi sabırla yazıyorum. Bugüne kadar 4 haftalık hamileydim ve kanamam başladı bebeğimi düşürdüm. Hiç bir belirtim olmamakla birlikte,idrar testim ikincisi silikde olsa çıktı ama hemen çıktı. Senin anlattığın akla mantığa sığmıyor. Kıyafetle bir sürtünme yaşıyorsun,3 kez kanama geçiriyosun ve yılmamışsın hala test yapıyosun (tebrikler), ama hamile değilsin bunu kabullen artık. Ya da burda çareyi aramak yerine git kan testi yaptır. Tekrar söylüyorum hamile kalmak (kıyafetlerle hemde) bu kadar kolay değil !Gerçekten dalga falan geçmiyorum ya. Lütfen sadece çok tedirginim. Onun silik çıkması ve belirtileri yaşamam beni mafediyor. Dalga geçilicek konular değil bunlar
Gerçekten çok teşekkür ederim. Kan testini dediğim gibi yaptıramıyorum gözükücek korkumdan. Tekrar tekrar idrar testi yapıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum. Gerçekten bilgisizim bu konuda bi çok şeyi bu olaydan sonra öğrendim ve evet bu benim hatam gerçekten dersimi alıyorum şuanda. Her yerde bin bir türlü şey yazıyor ve korkum her gün ikiye katlanıyor. Ciddiye alıp yazdığınız içinde minnettarımBak arkadaşım sana ciddi ciddi sabırla yazıyorum. Bugüne kadar 4 haftalık hamileydim ve kanamam başladı bebeğimi düşürdüm. Hiç bir belirtim olmamakla birlikte,idrar testim ikincisi silikde olsa çıktı ama hemen çıktı. Senin anlattığın akla mantığa sığmıyor. Kıyafetle bir sürtünme yaşıyorsun,3 kez kanama geçiriyosun ve yılmamışsın hala test yapıyosun (tebrikler), ama hamile değilsin bunu kabullen artık. Ya da burda çareyi aramak yerine git kan testi yaptır. Tekrar söylüyorum hamile kalmak (kıyafetlerle hemde) bu kadar kolay değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?