İlk testin silik çıkması kafamı çok karıştrıyorBnce rahat olun sknti yok..
Ama ben testi 9. Haftada yapmış oluyorum (eğerki varsa) ve bugün tekrar yaptım iki tane yine negatifti (aradan 3 hafta geçti ve tekrar kanamam oldu) şüphe var mı sizce hala?Benim hamileliğimde test silik çıkmıştı 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve üstüne görme olayı olmuştu.Bilemedim şimdi tam cevap veremedim ama oluyor hamilelik öyle de.
yok gibi görünüyor.Bu kadar sıkıntıdaysanız en kesin sonuç kan tahlilidir.Sağlık ocağından hastanelerden yaptırın emin olun.Dikkat edin.Ama ben testi 9. Haftada yapmış oluyorum (eğerki varsa) ve bugün tekrar yaptım iki tane yine negatifti (aradan 3 hafta geçti ve tekrar kanamam oldu) şüphe var mı sizce hala?
Evet ama onu yaptırmaya korkuyorum çümkü ben evli değilim. Özel hastanede yaptırmayı düşündüm ama aile hekiminde gözüküyormuş sanırım..yok gibi görünüyor.Bu kadar sıkıntıdaysanız en kesin sonuç kan tahlilidir.Sağlık ocağından hastanelerden yaptırın emin olun.Dikkat edin.
Evet. Ben toplam 7 tane test yaptım diğerleri negatif bir tek o silikti.Bide ilk silik çikan ikinci çizgi miydi ?
Evet. Ben toplamda 7 tane test yaptım. Bir tek o silikti diğerleri negatifBide ilk silik çikan ikinci çizgi miydi ?
Sadece kıyafetlerle sürtünme diyosun. Bundan nasıl hamile kalabilirsin ki? Zaten o kadar test yapmışsın negatif çıkmış korkma bişey olmaz.Arkadaşlar merhaba benim şüpheli bi ilişkim oldu ve normal zamanlarda 2 kere adet kanamam oldu fakat üstüne görme olabileceği yazıyordu bi çok yerde bende idrar testi yapmaya karar verdim ilk yaptığım hassas testi sanırım çünkü diğerlerine göre pahalıydı onda ilk 5 dk bir şey yok gibiydi sonra silik çıktı aynı anda yaptığım diğer test negatifti. Bi kaç saat sonra yine yaptım negatifti. Ertesi gün yaptım 2 tane onlarda negatifti. Ama işte onun silik çıkması beni korkutuyor. Lütfen yardımcı olun. Şüpheli ilişkiden kastım kıyafetlerle sürtünme. Lütfen kimse yargılamasın sadece soruma cevap bekliyorum. Lütfen yardımcı olun
Onu yaptırmaya korkuyorum aile hekiminde falan gözüküyormuş sanırım..Bnce yok gibi ama için rahat deglse kan testi yaptr..
Evet ama bir tanesinin silik çıkması bile beni çok korkutuyorSadece kıyafetlerle sürtünme diyosun. Bundan nasıl hamile kalabilirsin ki? Zaten o kadar test yapmışsın negatif çıkmış korkma bişey olmaz.
Aradan zaman geçtikten sonra çıkmış ki kıyafetlerle hamile kalmazsın.Evet ama bir tanesinin silik çıkması bile beni çok korkutuyor
Peki 9. ve 13. Haftalarda yaptığım testlerde kesin çıkması gerekiyordu değil mi? Yanlışlık olamaz. Çok soru soruyorum sanırım ama endişeme verin bunu kusura bakmayın lütfenAradan zaman geçtikten sonra çıkmış ki kıyafetlerle hamile kalmazsın.
Korkmanı endişelenmeni anlıyorum istediğin kadar soru sorabilirsin. İlişkiyi ne zaman yaşadınız ve ne zaman kanamanız oldu?Peki 9. ve 13. Haftalarda yaptığım testlerde kesin çıkması gerekiyordu değil mi? Yanlışlık olamaz. Çok soru soruyorum sanırım ama endişeme verin bunu kusura bakmayın lütfen
19 eylülde yaşadık. Ve 7 ekimde kanamam oldu. Diğerleri 6 kasım ve 8 aralık. 3 ay oldu anlayacağınız ve ben bugün yine test yaptımKorkmanı endişelenmeni anlıyorum istediğin kadar soru sorabilirsin. İlişkiyi ne zaman yaşadınız ve ne zaman kanamanız oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?