Gebelik testi kullananlar buraya

Sohbete doyum olmaz sizlerle ama benim cok uykum geldi. Iyi geceler herkese

iyy yok ugrasamam ben bebek usulu ölcmeye devam edeyim nede olsa oranin atesini ezberledim bide dil altina derken bastan baslamam lazim kaydirigubbakcemile5

belki orda ateşin var kız,aci falan yemişsın kesin 40 olur,sonra dersın ikizin olacak kaydirigubbakcemile3

ay ay ay daha yeni evlisın galiba,bebiş konusunda acele etme cnm,biz geç kaldık onun için can atıyoruz..ben 30 yaşındayım

ay ay ay daha yeni evlisın galiba,bebiş konusunda acele etme cnm,biz geç kaldık onun için can atıyoruz..ben 30 yaşındayım

9 aylık evliyiz canım ama etrafımda çocuğu olmayan insanlar var ve ne kadar ac çektiklerini bildiğim için geç kalmak istemiyorum bide kimyasaldan ne kadar çok istediğimi anladım.....

arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkürler...
Özellikle ebruli beni heyecanlandırdın vallahi...
Ben de doktora inanmak istemedm... Adetm düzensz olduu için ne kadar gün deçti tam bilmiorum ama en az 10 gün geçmştr die tahmin ediorum...
Değer yok diyebilrz, 0.100
Bu hiçbirşey ifade etmiyor değil mi?
Bakalım 3 güne ilaçların sayesine adet olmam lazım...Olmazsam umut devam edio diyeblrmiyz kine?

Ayrıca sizler hamilemsnz? Kesin sonuç aldınız mı ? Tam okuyamadm yazdıklarınızı...

Allah hepimizn hakkında hayırlısını nasip etsn....

evet bu değer sayılmaz...ama geç dolenme olduysa şimdi çikmaz,3-4 gün sonra tekrarlasan belki bir yükselme olur...laubali bebiş var o kesin testi pozitif,bende beli değil da,yarın yapacam :Saruboceq:

siz ne kadar zamandır istiyosunuz?

cnm be 10 senedır istıyorum,2 sene once 1 düşük yaşadım,bu sene mart ayında kimyasal gebelik geçirdim,bu ay tedavi gördüm.menogon iğnesi,yumurta uyarıci ve pregnyl çatlatma iğnesi,ayın 1nde çatlatma iğnesi vuruldum tam 10 ün geçti,yarın test yapacam bakalım

Canımmm yha dua edicem sana...
Ben bu sabah 6 da kalbim güp güp uyandım...
Heyecan ve korkuyla lavaboya gittm, hüsran sonuçla karşılaştm, çok umutluydum halbuki.
Dilerim sen yarın güzel haberni vericeksn. Belirtilerin neler? Benm gbi düzensiz adet sorunun var mıydı?
Düzensizlik çok zormuş tatlım yaa, biz ne nezamn oluo bilmeden çalışıos işte, piyangoo vurursa artık...
Allah büyük bakalım :)

Laubalicim seni de tebrik ederim bu arada ....

inşallah pozitif çıkar canım dua edicem senin için bundan emin ol benim dayımlarında 8 sene olmadı biliyormusun o yüzden çok iyi anlıyorum sizi emin ol onlarla beraber bizimde içimiz yandı hep ama anlayamadık olduda büyüdü bile yani bi zamanı var işte inşallah o zaman bu zamandır canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…