Gebelik testi kullananlar buraya

erkektır ha....vay be,harbiden heycanlandım ha..bi an olsun isterim yaw...bende ultrasyona görmek istıyorum mafoldumben

Kizlar atesi ölctüm 37,0 cikti kesin bu sabah yanlis bakmisimdir, bide arkadan ölcüyorum mahrum yerden :1closedeyes: kesin bulamamisimdir hhihi

ebrus cok islaklik var bende, simdide elime up uzun böyle cektikce uzayan beyaz akinti geldi. Yumurtlama desem yumurtlama degil adet zamanim cünkü. Sence hamilelikten olabilirmi böyle bir bilgin varmi?

Kizlar atesi ölctüm 37,0 cikti kesin bu sabah yanlis bakmisimdir, bide arkadan ölcüyorum mahrum yerden :1closedeyes: kesin bulamamisimdir hhihi

mahrum yerden hakaydirigubbakcemile3 canım hiç ölçme boşa yaw çizgi direk gibi gözüküyo işte.Ama benim gösbebeklerim büyümüşşşşşşşalkisalkisalkis

ebrus cok islaklik var bende, simdide elime up uzun böyle cektikce uzayan beyaz akinti geldi. Yumurtlama desem yumurtlama degil adet zamanim cünkü. Sence hamilelikten olabilirmi böyle bir bilgin varmi?

benimde öyle canım ya hele dün altıma yapmış gibiydim çok tuhaf

birazdan yatacam 2 gündür aksamlari gözüm yoruluyor uyku ve halsizlik kapiyor, eger yazmazsam bilinki uyuyorum. Biraz önce migdem yine yandi tuvalete zor kostum azicik kustum

mahrum yerden hakaydirigubbakcemile3 canım hiç ölçme boşa yaw çizgi direk gibi gözüküyo işte.Ama benim gösbebeklerim büyümüşşşşşşşalkisalkisalkis

Belirtilerimiz ayni, hadi hayirlisi canim. Ayyy hepimiz birden hamis olalimda görün siz :CüvCüv: gözbebek nasil oluyor`? anlat bide ona bakayim

kız sende sanat eseri gibi incelıyorsun kaydirigubbakcemile3 evet cnm o akıntı hamilelik belirtilerinde var,bende yok ama,tabi onceden kupkuruydum 2 günden beri sanki birazcik akıntı oluyor

benimde öyle canım ya hele dün altıma yapmış gibiydim çok tuhaf

Evet yaa kilotum hep islak, normalde asla böyle sorunum yok etrafimdakiler hep akintim var diye sikayet ederlerdi yani normal hallerinde bende gayet sakin hayir benim öyle sorunum yok derdim, belki hamilelikten sonra var oldugu dogrudur yoksa önceden hiccc olmazdi

Belirtilerimiz ayni, hadi hayirlisi canim. Ayyy hepimiz birden hamis olalimda görün siz :CüvCüv: gözbebek nasil oluyor`? anlat bide ona bakayim

gözünün bebeği varya işte o büyüyomuşş tabi böyle bilgisayar başındayken küçülüyoda günün herhangi bi saatinde bi bak aynaya.Bende mugün metroda kötü oldum bayılacak gibi

kız sende sanat eseri gibi incelıyorsun kaydirigubbakcemile3 evet cnm o akıntı hamilelik belirtilerinde var,bende yok ama,tabi onceden kupkuruydum 2 günden beri sanki birazcik akıntı oluyor

Napimm yaaaaaa evde camasir suyu yokku deneyim, bende kendi kendimi deniyom iste :lepi:

hoş geldin cnm opuyorumnanaktan çamaşir suyu denedin mı :sinifsinif:

hoşbuldum canım ya bi sagara diye çıktım çamaşır yıkadım ütü yaptım bi sürü iş varmış meğer ya bende sıvı çamaşır suyu yok ama alerji yaptığından kullanmıyorum domestos olurmu kine?

cnm benim sabahlarım ateşim 36.7 akşamları 37.3 kız sende alemsın haa,arka tarafı ne karıştırıyon kız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…