Gebelik testi kullananlar buraya

Yaw bizim Türkiye´de hersey var biliyordum, tatile gidince görmemis gibi alisveris yapiyorum, eger ufacik yumurtlama testinide bilmiyorlarsa gülmekten yikilirim ben. laelaelaelaelae

evet cnm,türkyeye gelirsen meraktan sor,bak ne dıyecekler sana o nedır? kaydirigubbakcemile3

başka hamiş yok haaa,gelsın dertleşelim,onun belirtileri nasıl,test yapımı,çamaşir suyu testi yaptı mı kaydirigubbakcemile3

Iyice sorguya alacan dimi. Pek ugrayan yok canim, demekki koca KK´da iki deli var oda burda, baska kimse test yapmiyor demekki :uhm::1shok:

evet cnm,sorgulamak lazım kaydirigubbakcemile3 ah ah ikimiz kaldık,bi badem vardı oda bizi terk etti vallah

Yaaa öyle valla.. Napalim canim bas basa idare ederiz alim allah ama keske birazcik daha paylasim olsa dimi.

evet,sen nerelere gezıyon kız,topikimizi boş bıraktın,ben bu ateş yolçme şeyıne bakıyodum,ve şey buldum...ateş düştü zaman ya adet olacan yada implantasyon oluyor :uhm:

evet,sen nerelere gezıyon kız,topikimizi boş bıraktın,ben bu ateş yolçme şeyıne bakıyodum,ve şey buldum...ateş düştü zaman ya adet olacan yada implantasyon oluyor :uhm:

Youtube´da geziyom hehe :) Atesi yine kalktiktan sonra ölctüm o zaman 36,4 diyordu dedim ya yatarken ben cogunlukla üstü acik yatiyorum galiba ölcmeden önce bir yerim acik kalmistir :eek:

Son düzenleme:
Youtube´de bayaga ilginc seyler buluyorsun. Pregnancy test yap bir sürü örnek cikiyor

Aslinda cok korkuyorum ama bu video birazcik daha hafifletti korkumu. Cok zor diyorlar napalim olsunda dogurmayada hazirim laelaelaelaelae

ebrus cok islaklik var bende, simdide elime up uzun böyle cektikce uzayan beyaz akinti geldi. Yumurtlama desem yumurtlama degil adet zamanim cünkü. Sence hamilelikten olabilirmi böyle bir bilgin varmi?

X