bu sabah benim de bole bir sey oldu bende anliyamadim sabah uyandim sanki usutmusum bogazimda birseyler takilmis kalmis kahvalti yaptim gecti iki saaat olmadan yine agzim eksilenmeye basladi ager hamileysem 10 gunce ustune gorme yasamis oluyorum
ozaman ilacin etkiside olabilir cnm ama insallah erken gebelik tir diyorum
bekliyoruz seni hadi test zamanin gelsede hamisligini ogrensek canim benim
ne güzel iste sakin bir gebelik gecireceksin buna sükret kiz rahat rahat 9 ay gecirirsin insallah bebeginide sag salim kucagina alirsin. Gelismelerden haberdar et olurmu tatlim zemuszemus
cnm bekledigimiz zmn gecmiyo benimde oyle bir turlu gecmek bilmiyo
haftasonum idare eder sekilde gecti dun arkadasa gittik oturmaya
bugun aksama kaadrr yattim pek iyi degildim benim elti turkiye ye gitti
yarin kaynim i ve cocuklari yemege cagirmak istiyom bi aksilik olmaz ins.
hic ilgilenemedim ayip oldu artik yarini da oyle geciririm
bu arada yarin hastaneyi arayip randevu almaya karar verdik hayirlisi ins.
olur tabıkı neden olmasınnnn :) eskıden ılk once facebook a bakardım bılgısayarı acar acmaz,sımdı hemen kadınlar kulubunu acıyorum :) bılgısayarım ıyı olmasına ragmen bu sıte cok zor gelıyo bana ogrenırım ınsallah doguma kadar :) canım sanada benımkı gıbı bı gebelık yasatsın allah ınsallah oyle bı rahatımkı cok sukur hıcmı bısey olmaz yaahu annem zorla agzıma yemek sokuyo sımdıden 2 canlısın sen dıye tek zorlugum o zaten 72 kıloyum dogurana kadar olucam 100 bilmiyorumkismile optum hepınızıı ıyı aksamlar...
Alemsin kiz sende ayni benim gibisin, inan eskiden bende ilk önce facebook´a girerdim KK´yi beceremedigim icin üsendigimden girmiyordum karma karisik geliyordu gerci hala diger topiklere pek bakmiyorum insan bi icine girse cikamaz suan sadece gerekli yerde bulunuyorum. Simdi ise Facebook üyeligimi durdurdum KK´da geziyorum :enbuyukkk: Allahim tamamina erdirsin, sen ne kadardir istiyordun?
bız 5 yıldır ıstıyoduk valla zor bı 5 yıl gecırdık 2 tane dusurduk sonra dunyanın tedavısını gorduk en son yumurta catlatma olduk olmadı bıraktık ama hıc tup yapmadık benım oluyo zor da olsa ama durmuyo nıyeyse tum testlerım yapıldı bısey cıkmadı.en son ılac tedavısının ardından 2 ay sonra kaldım kendılıgımden .. senınkı cok zor olmalı gordukce yazını dua edıyorum ınsallah tutmustur dıye...:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
Eger yurtdisinda kaliyorsan 1 seneye kadar normal diyorlar eger 12 ay sonra hala gebelik olmadiysa ve hersey yolundaysa ilk önce asilama ile deniyorlar daha sonra tüp bebege geciyorlar. Ben olsam yumurta catliyormu catlamiyormu diye önce bunu arastiririm sonrada yumurtlama ilaclari kullanarim yada belki tüpler tikalidir sperm gecemiyordur ?? Yani bunlarida arastirmak lazim ve bu kadar stress yapma biliyorum demesi kolay uygulamasi zor yasinizda 40 oldugu icin belki yumurta rezervide azalmistir istersen vakit kaybetmeden ilk önce yukarida belirttiklerimi arastir ona göre doktorunuzla size gerekeni konusun
canim burda aynen oyle dedi dr ama ben genede rahim filmi cektircem aile hekimi hormon testi yapdi hepsi super demis inan bu psikoloji yikdi beni evde huzur kzlmicak ya .sen nerdesin yurtdisinda BEN BELCIKADA
HSG ve Histeroskopi yaptir. Bunlari mutlaka tüp bebege veyahut baska tedaviye baslamadan önce yapki temiz oldugunu bil insanin aklinda kalmasin niye yapmadim diye.
Iyide canim neden huzur kalmadi? Tamam cocuk meselesi gercektende duygusal bir konu ama size daha 7 ay olmus simdiden böyle stres yaparsan ilerde ne olur senin icin düsünemiyorum. Ben 7 yildir istiyorum ve 6 senedir tedaviler görüyorum. Benimde cok inisli cikisli dönemlerim oldu ama allaha sükür elimiz ayagimiz tutuyor, sagligimiz yerinde mevlam beterinden saklasin. Sagligimizi sinasaydi dahami iyi olurdu, ne yapalim alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz vakti zamani gelince mevlam insallah hayirli sihhatli evlatlar nasip eder.
ben cok duzenli adet olurum bu yasima kadar simdide 27 gunde 1 tikir tikir umarim bisey cikmaz yaptircam.cok sagol senin yas kac ve nerdensin yurdisinda.uzulme lutfen canim haklisin 7 yil uzun zaman
Allah hepimizi ayni durumdan sinasada hepimizin derdide hikayeside ayri. Erken evlendim, cocuk hayaline erken basladim genc anne olayim bebegimle büyüyim istedim ama olmadi. Yas dayandi 30´a dünya malesef kizlik caginda hayal kurdugum gibi degilmis. Yasantisi sinav ile doluymus ancak yas ilerleyince hayatta tecrübe kazandikca ögreniyorsun. Danimarkada yasiyorum.
Ha Brüksel sizin baskent degilmi?