- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
bende 4 unde hasta olmamlazim bakalim ama oluirum heralde cunku belim bacaklarim agriyo bak mutlaka haber ver tmm mi sana ozelden msn verim ekle tmm mi
insallah cnm hepimize birde benimki huysz adam allem ediyorum kallem ediyorum bakalim ya ben filmi cektireyimde gerci evlendikten sonra ultrasona girdim 2 kadin dogumcuya gittim yumurtaliklar gayet iyi rahimci guzel ve rahim agzida iyi dedi kist falanda yok bilmiorum ya sadece adetlerim 6 aydir bole az az geliyo sonra gene cogaliyor anlamadim sonra burdada hormonlarima bakildi super dediler anlamamdim
cnm benim cikmam lazim msn eklersen gorusuruz cok memnun oldum sana dua edicem bende hastalanmam belki kendine dikkat et iyi geceler:teytey:
Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah olur Gamze abla hic kimsenin kucagi bebeksiz kalmasin. Benimde ismim Selma vereliniortak ve kesinlikle haber verecem olumlu veya olumsuz
bu arada cok memnun oldum annemin adi selmaydi cnm ekle beni sana bir kahve icer bakarim birgun tmm mi ii geceler esine selamlar dua edicem cnm
Asilama kolay ama sadece 15-19% gibi gebe kalma sansin var bu yöntem bence daha cok tüpleri tikali olanlar icin uygun sebebi belirsiz kisiler icin vakit kaybi. Tüp bebek tabii merkezine göre 60-70% kadar sans veriyor.
Insallah bizim sonuc 9 subatta belli olacak.
:
AZ KALDI SEKERIMMM HARIKA HABERI ALMAMIZA DUALARIM SANA...VE TUM ISTEYENLERE
hic belli olmaz benimde esim gormustu ruyasinda almanya ya gitmistik gezmeye akrabalarda kaldik orada ruyasinda gormustu sabah kalkti anlatti bende guldum inanmadim cunki o ay yumurtlama zamaninda misafirlikteydik ve hicbisey yapamamistik ve o ay hamile kalmisim nasil oldu bende anlamadim yarin insallah gormek nasip olur herseyin hayirlisi insallah ruyalarin gercek olur bitanem dualarim seninle
Adetin gectimi? Eger istemiyorsan umarim korunuyorsundur.
slm laubali cim hastaneden yeni geldim ve kucuk minigimi gordum cok mutluyum hemde cooooooooooooookkkkkkkkkkk
allah im o guzel rabbim sana ve isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu
biz 9 haftalik biliyoduk ama benim adet donemim hep geciktigi icin yani her ay 34 35 yada daha fazla gectigi icin bebisim yeni 8 haftalik olmus kalp atislarini duyamadik ama yerinde duruyo simdilik hersey yolundaymis 2 hafta sonra tekrar randevu aldik insallah ozaman duyucaz kalp sesini ayyyyyyyyyyy cok mutluyum yaaaaaaaaaa allah im ne olur sanada yasatsin dualarim seninle
arkadaslar selam ben yeniyim adetim 17 gün gecikti 4 tane idrar testi yaptım negatif 14.gün bide kan testi yapayım dedim oda negatif basına böyle bişey gelen varmı
arkadaslar selam ben yeniyim adetim 17 gün gecikti 4 tane idrar testi yaptım negatif 14.gün bide kan testi yapayım dedim oda negatif basına böyle bişey gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?