Gebelik testi kullananlar buraya

Çok teşekkür ederim :)

Şırınga var içinde.

Peki yapacağım zaman önemli mi ?

Sabah ilk idrar falan diye okumuştum nette araştırıken.Nasıl yapmalıyım ?

Sabah mı ?

Çok teşekkür ederim :)

Şırınga var içinde.

Peki yapacağım zaman önemli mi ?

Sabah ilk idrar falan diye okumuştum nette araştırıken.Nasıl yapmalıyım ?

Sabah mı ?

Eger adet günün gectiyse sabah aksam fark etmez her an yapa bilirsin ama eger adet gününe yakinsa sabah idrari öneriliyor

ya sorun çıktı testi daha yeni gördüm ama laubali çok güzel açıklamış. bana gerek kalmamış :) canım merak ettim sonucu yaz muhakkak.

yaa bende erken demiştim şimdide 2 ay oldu bebek yok. keşke daha önce düşünseydim diyorum. tabi yinede gönlüne göre olur umarım.

ozlemcano ya bu kuru bulanti nasil oluyor fisfisfis Ben bu sabah müthis bir his ile uyandim bogazimda dügüm vardi sanki migdem bogazimda birikmisti böyle gögüs arasindan hava cikiyor gibiydi önce esim acliktan dedi kahvalti yaptim ve gecti simdi öglen oldu tekrar o kuru bulanti hissi geldi tam girtlak ortasinda. Senin basina böyle birsey geldimi? Hamileler galiba ilk önce bulanti sonra kusma ile devam eder diye biliyorum belkide kisiden kisiye farklidir paylasirsan sevinirim tatlim.opuyorumnanaktan

kızlarrrrr bugun dr a gıttık benım mercımek nohut olmusssopuyorumnanaktan 5.5 haftalık olmus teyzelerı herseyımız normalmıss kesemızın boyutu ıyıyımıss ınsallah bu dıger ıkısı gıbı dusmezz hamıiş kazlar dua edın bize ben hepınıze edıyorum öptük hepiniziiiii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ozlemcano ya bu kuru bulanti nasil oluyor fisfisfis Ben bu sabah müthis bir his ile uyandim bogazimda dügüm vardi sanki migdem bogazimda birikmisti böyle gögüs arasindan hava cikiyor gibiydi önce esim acliktan dedi kahvalti yaptim ve gecti simdi öglen oldu tekrar o kuru bulanti hissi geldi tam girtlak ortasinda. Senin basina böyle birsey geldimi? Hamileler galiba ilk önce bulanti sonra kusma ile devam eder diye biliyorum belkide kisiden kisiye farklidir paylasirsan sevinirim tatlim.opuyorumnanaktan

aynen bendede oyle kusma falan yok ama kuru bı oksuruk sankı kuscakmıs gıbı ama bulantı falan yok anlamadım bende nerdeye 6.haftya gırcez hıc belırtımız yok normalmıs sordum bugun doktoruma uslu bı gebesın sen dedı suphelenıcek bısey yok dedı :KK70:

aynen bendede oyle kusma falan yok ama kuru bı oksuruk sankı kuscakmıs gıbı ama bulantı falan yok anlamadım bende nerdeye 6.haftya gırcez hıc belırtımız yok normalmıs sordum bugun doktoruma uslu bı gebesın sen dedı suphelenıcek bısey yok dedı :KK70:

Benim adetime daha var canim tüp bebek yaptirdim suan beklemedeyim iste.

Senide cok tebrik ederim insallah o minik nohutun büyüyecek ve sana ilerleyen haftalarda el sallayacak. Umarim bu sefer kucagina alirsin :emir_bebek:

ınsallah tutar canım benım yaaa allah yardımcın olsun ınsallah mutlaka haberını beklıyorum test yaptırır yaptırmaz hayırlı olan sonucunu soyle mutlaka hersey oluruna varır...dualarım senınle cnm..ben cok anlamıyorum kadınlar kulubu sıtesınden sen benı eklersın arkadas olarak konusuruz yıne..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

laubali cim yeni gordum kusura bakma kuru bulanti ayni senin anlattigin gibi oluyor ve bu ilerleyen haftalarda kusmallarla devam ediyo ama cogu kiside sadece oyle kuru bulatiylada devam ediyormus ben dayanamiyom kuruda olsa zorlayip cikaririm mide bulantisina dayanamam ben hadi hayirlisi ins. erken gebelik belirtisidir allah yuzunu guldursun

ğeçmis olsun benimde bir kaç defa öyle basıma ğeldi ama hamile oldugumu bilmiyorum ve adet olunça doktorada ğitmedim ama gebeliktende süphelendim lütfen bukonuyu biraz açarmısın

bu sabah benim de bole bir sey oldu bende anliyamadim sabah uyandim sanki usutmusum bogazimda birseyler takilmis kalmis kahvalti yaptim gecti iki saaat olmadan yine agzim eksilenmeye basladi ager hamileysem 10 gunce ustune gorme yasamis oluyorum :eek::eek:

ne güzel iste sakin bir gebelik gecireceksin buna sükret kiz rahat rahat 9 ay gecirirsin insallah bebeginide sag salim kucagina alirsin. Gelismelerden haberdar et olurmu tatlim zemuszemus

laubali cim yeni gordum kusura bakma kuru bulanti ayni senin anlattigin gibi oluyor ve bu ilerleyen haftalarda kusmallarla devam ediyo ama cogu kiside sadece oyle kuru bulatiylada devam ediyormus ben dayanamiyom kuruda olsa zorlayip cikaririm mide bulantisina dayanamam ben hadi hayirlisi ins. erken gebelik belirtisidir allah yuzunu guldursun

Bugün´de devam etti ama dünküne göre daha hafif´ti. Yanliz doktor ilac etkisinden bulanti hissi olabilir demisti ve ilaca 1½ hafta önce basladim egerki ilacin etkisi olsa bu kadar gec baslarmi etki onu anliyamadim. Gerci belirti aradigimdan degil sadece yasadiklarimi yazayim dedim belki ilerde lazim olur geri sayfa yapar okurum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ğeçmis olsun benimde bir kaç defa öyle basıma ğeldi ama hamile oldugumu bilmiyorum ve adet olunça doktorada ğitmedim ama gebeliktende süphelendim lütfen bukonuyu biraz açarmısın

Yani üstünemi görüyorum diyorsun? Gebelik testi yaptinmi?

X