- 29 Ocak 2010
- 7
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlatma çubuğu var.Şırınga o galiba ?
Çok teşekkür ederim :)
Şırınga var içinde.
Peki yapacağım zaman önemli mi ?
Sabah ilk idrar falan diye okumuştum nette araştırıken.Nasıl yapmalıyım ?
Sabah mı ?
Eger adet günün gectiyse sabah aksam fark etmez her an yapa bilirsin ama eger adet gününe yakinsa sabah idrari öneriliyor
ozlemcano ya bu kuru bulanti nasil oluyor fisfisfis Ben bu sabah müthis bir his ile uyandim bogazimda dügüm vardi sanki migdem bogazimda birikmisti böyle gögüs arasindan hava cikiyor gibiydi önce esim acliktan dedi kahvalti yaptim ve gecti simdi öglen oldu tekrar o kuru bulanti hissi geldi tam girtlak ortasinda. Senin basina böyle birsey geldimi? Hamileler galiba ilk önce bulanti sonra kusma ile devam eder diye biliyorum belkide kisiden kisiye farklidir paylasirsan sevinirim tatlim.opuyorumnanaktan
aynen bendede oyle kusma falan yok ama kuru bı oksuruk sankı kuscakmıs gıbı ama bulantı falan yok anlamadım bende nerdeye 6.haftya gırcez hıc belırtımız yok normalmıs sordum bugun doktoruma uslu bı gebesın sen dedı suphelenıcek bısey yok dedı
aynen bendede oyle kusma falan yok ama kuru bı oksuruk sankı kuscakmıs gıbı ama bulantı falan yok anlamadım bende nerdeye 6.haftya gırcez hıc belırtımız yok normalmıs sordum bugun doktoruma uslu bı gebesın sen dedı suphelenıcek bısey yok dedı
laubali cim yeni gordum kusura bakma kuru bulanti ayni senin anlattigin gibi oluyor ve bu ilerleyen haftalarda kusmallarla devam ediyo ama cogu kiside sadece oyle kuru bulatiylada devam ediyormus ben dayanamiyom kuruda olsa zorlayip cikaririm mide bulantisina dayanamam ben hadi hayirlisi ins. erken gebelik belirtisidir allah yuzunu guldursun
ğeçmis olsun benimde bir kaç defa öyle basıma ğeldi ama hamile oldugumu bilmiyorum ve adet olunça doktorada ğitmedim ama gebeliktende süphelendim lütfen bukonuyu biraz açarmısın