Gebelik testi kullananlar buraya

bu sabah benim de bole bir sey oldu bende anliyamadim sabah uyandim sanki usutmusum bogazimda birseyler takilmis kalmis kahvalti yaptim gecti iki saaat olmadan yine agzim eksilenmeye basladi ager hamileysem 10 gunce ustune gorme yasamis oluyorum :eek::eek:

Test yaptinmi?

ozaman ilacin etkiside olabilir cnm ama insallah erken gebelik tir diyorum
bekliyoruz seni hadi test zamanin gelsede hamisligini ogrensek canim benim

ozaman ilacin etkiside olabilir cnm ama insallah erken gebelik tir diyorum
bekliyoruz seni hadi test zamanin gelsede hamisligini ogrensek canim benim

Bide bana sor günler ammada yavas geciyor suan daha 2+6 günlügüz. Yani daha coooook var canim. Eee haftasonun nasil gecti neler yaptin?

cnm bekledigimiz zmn gecmiyo benimde oyle bir turlu gecmek bilmiyo
haftasonum idare eder sekilde gecti dun arkadasa gittik oturmaya
bugun aksama kaadrr yattim pek iyi degildim benim elti turkiye ye gitti
yarin kaynim i ve cocuklari yemege cagirmak istiyom bi aksilik olmaz ins.
hic ilgilenemedim ayip oldu artik yarini da oyle geciririm
bu arada yarin hastaneyi arayip randevu almaya karar verdik hayirlisi ins.

ne güzel iste sakin bir gebelik gecireceksin buna sükret kiz rahat rahat 9 ay gecirirsin insallah bebeginide sag salim kucagina alirsin. Gelismelerden haberdar et olurmu tatlim zemuszemus

olur tabıkı neden olmasınnnn :) eskıden ılk once facebook a bakardım bılgısayarı acar acmaz,sımdı hemen kadınlar kulubunu acıyorum :) bılgısayarım ıyı olmasına ragmen bu sıte cok zor gelıyo bana ogrenırım ınsallah doguma kadar :) canım sanada benımkı gıbı bı gebelık yasatsın allah ınsallah oyle bı rahatımkı cok sukur hıcmı bısey olmaz yaahu annem zorla agzıma yemek sokuyo sımdıden 2 canlısın sen dıye tek zorlugum o zaten 72 kıloyum dogurana kadar olucam 100 bilmiyorumkismile optum hepınızıı ıyı aksamlar...

cnm bekledigimiz zmn gecmiyo benimde oyle bir turlu gecmek bilmiyo
haftasonum idare eder sekilde gecti dun arkadasa gittik oturmaya
bugun aksama kaadrr yattim pek iyi degildim benim elti turkiye ye gitti
yarin kaynim i ve cocuklari yemege cagirmak istiyom bi aksilik olmaz ins.
hic ilgilenemedim ayip oldu artik yarini da oyle geciririm
bu arada yarin hastaneyi arayip randevu almaya karar verdik hayirlisi ins.

Iyi yaparsin senin icinde degisiklik olur biraz harakette olur :icecream: egerki kendini kötü hissedersen sakin mecburiyetten cagirma sadece bebegini düsün siz daha önemlisiniz cnm. Artik hastaneye gidinde yegenimizden haber getirin bayanssulusmile

olur tabıkı neden olmasınnnn :) eskıden ılk once facebook a bakardım bılgısayarı acar acmaz,sımdı hemen kadınlar kulubunu acıyorum :) bılgısayarım ıyı olmasına ragmen bu sıte cok zor gelıyo bana ogrenırım ınsallah doguma kadar :) canım sanada benımkı gıbı bı gebelık yasatsın allah ınsallah oyle bı rahatımkı cok sukur hıcmı bısey olmaz yaahu annem zorla agzıma yemek sokuyo sımdıden 2 canlısın sen dıye tek zorlugum o zaten 72 kıloyum dogurana kadar olucam 100 bilmiyorumkismile optum hepınızıı ıyı aksamlar...

Alemsin kiz sende ayni benim gibisin, inan eskiden bende ilk önce facebook´a girerdim KK´yi beceremedigim icin üsendigimden girmiyordum karma karisik geliyordu gerci hala diger topiklere pek bakmiyorum insan bi icine girse cikamaz suan sadece gerekli yerde bulunuyorum. Simdi ise Facebook üyeligimi durdurdum KK´da geziyorum :enbuyukkk: Allahim tamamina erdirsin, sen ne kadardir istiyordun?

Alemsin kiz sende ayni benim gibisin, inan eskiden bende ilk önce facebook´a girerdim KK´yi beceremedigim icin üsendigimden girmiyordum karma karisik geliyordu gerci hala diger topiklere pek bakmiyorum insan bi icine girse cikamaz suan sadece gerekli yerde bulunuyorum. Simdi ise Facebook üyeligimi durdurdum KK´da geziyorum :enbuyukkk: Allahim tamamina erdirsin, sen ne kadardir istiyordun?

bız 5 yıldır ıstıyoduk valla zor bı 5 yıl gecırdık 2 tane dusurduk sonra dunyanın tedavısını gorduk en son yumurta catlatma olduk olmadı bıraktık ama hıc tup yapmadık benım oluyo zor da olsa ama durmuyo nıyeyse tum testlerım yapıldı bısey cıkmadı.en son ılac tedavısının ardından 2 ay sonra kaldım kendılıgımden .. senınkı cok zor olmalı gordukce yazını dua edıyorum ınsallah tutmustur dıye...:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

bız 5 yıldır ıstıyoduk valla zor bı 5 yıl gecırdık 2 tane dusurduk sonra dunyanın tedavısını gorduk en son yumurta catlatma olduk olmadı bıraktık ama hıc tup yapmadık benım oluyo zor da olsa ama durmuyo nıyeyse tum testlerım yapıldı bısey cıkmadı.en son ılac tedavısının ardından 2 ay sonra kaldım kendılıgımden .. senınkı cok zor olmalı gordukce yazını dua edıyorum ınsallah tutmustur dıye...:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

Sende bayaga yasamisin umarim bu sefer bebegini saglikla kucagina alirsin. Bak bide hic bir belirtim yok diyede agir is falan yapma kendine dikkat et bebegin sana emanet olumunekankayizsmile
Insallah bende artik hamileler kervanina katilirim :ecrin_bebek: :Saruboceq:

laubali cim 2 gun sonra bebisimi gorucem ins. carsamba ya randevu aldik saat 3 de dua et ne olur bi aksilik cikmasin cok heycanliyim cok mutluyum anlatamam bunlari allah im bu mutlulugu sanada yasatsin insallah

Ne kadar duydulandim anlatamam, bendede bir heyecan sardi senin halini gercektende hic düsünemiyorum. Allahim sen arkadasimin bebegini sag salim göster minik kalp atisi annesinin kulaginin pasini silsin belkide bir selam verir ha :dance:

merhaba kizlar ben agustos ayinda evlendim ve yasimda 40 kac aydir calismamiza ragmen hicbirsey olmadi bu siteyede uye oldum heray kendimi hamile saniyorum yurtdisina geldim evlendikten sonra adetlerim duzenli 27 gunde bir rahim yumurtalik temiz hormonlarima bakildi super ve artik bu takintidan inanin olucem esim deli oluyor bana hakli ama bende hakliyim vakit geciyor korkusu heray belirtiler belirtiler velakin yok gene hasta oluyorum.o dogal yoldan diyor acaba tup bebekmi yapsam diyorum ve artik iyice delirdim

Eger yurtdisinda kaliyorsan 1 seneye kadar normal diyorlar eger 12 ay sonra hala gebelik olmadiysa ve hersey yolundaysa ilk önce asilama ile deniyorlar daha sonra tüp bebege geciyorlar. Ben olsam yumurta catliyormu catlamiyormu diye önce bunu arastiririm sonrada yumurtlama ilaclari kullanarim yada belki tüpler tikalidir sperm gecemiyordur ?? Yani bunlarida arastirmak lazim ve bu kadar stress yapma biliyorum demesi kolay uygulamasi zor yasinizda 40 oldugu icin belki yumurta rezervide azalmistir istersen vakit kaybetmeden ilk önce yukarida belirttiklerimi arastir ona göre doktorunuzla size gerekeni konusun

Eger yurtdisinda kaliyorsan 1 seneye kadar normal diyorlar eger 12 ay sonra hala gebelik olmadiysa ve hersey yolundaysa ilk önce asilama ile deniyorlar daha sonra tüp bebege geciyorlar. Ben olsam yumurta catliyormu catlamiyormu diye önce bunu arastiririm sonrada yumurtlama ilaclari kullanarim yada belki tüpler tikalidir sperm gecemiyordur ?? Yani bunlarida arastirmak lazim ve bu kadar stress yapma biliyorum demesi kolay uygulamasi zor yasinizda 40 oldugu icin belki yumurta rezervide azalmistir istersen vakit kaybetmeden ilk önce yukarida belirttiklerimi arastir ona göre doktorunuzla size gerekeni konusun

canim burda aynen oyle dedi dr ama ben genede rahim filmi cektircem aile hekimi hormon testi yapdi hepsi super demis inan bu psikoloji yikdi beni evde huzur kzlmicak ya .sen nerdesin yurtdisinda BEN BELCIKADA

canim burda aynen oyle dedi dr ama ben genede rahim filmi cektircem aile hekimi hormon testi yapdi hepsi super demis inan bu psikoloji yikdi beni evde huzur kzlmicak ya .sen nerdesin yurtdisinda BEN BELCIKADA

HSG ve Histeroskopi yaptir. Bunlari mutlaka tüp bebege veyahut baska tedaviye baslamadan önce yapki temiz oldugunu bil insanin aklinda kalmasin niye yapmadim diye.
Iyide canim neden evde huzur kalmiyacak diyorsun valla huzuruda kendimiz yapiyoruz huzursuzluguda yani kendi elimizde. Tamam cocuk meselesi gercektende duygusal bir konu ama size daha 7 ay olmus simdiden böyle stres yaparsan ilerde ne olur senin icin düsünemiyorum. Biraz kuvvetli ve azimli ol canim unutma bir kadinin ayda 1 kere hamile olma sansi var bunlarida iyi degerlendirin.
Bana gelince ben 7 yildir istiyorum ve 6 senedir tedaviler görüyorum. Benimde cok inisli cikisli dönemlerim oldu ama allaha sükür elimiz ayagimiz tutuyor, sagligimiz yerinde mevlam beterinden saklasin. Sagligimizi sinasaydi dahami iyi olurdu, ne yapalim alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz vakti zamani gelince mevlam insallah hayirli sihhatli evlatlar nasip eder.

Son düzenleme:
HSG ve Histeroskopi yaptir. Bunlari mutlaka tüp bebege veyahut baska tedaviye baslamadan önce yapki temiz oldugunu bil insanin aklinda kalmasin niye yapmadim diye.
Iyide canim neden huzur kalmadi? Tamam cocuk meselesi gercektende duygusal bir konu ama size daha 7 ay olmus simdiden böyle stres yaparsan ilerde ne olur senin icin düsünemiyorum. Ben 7 yildir istiyorum ve 6 senedir tedaviler görüyorum. Benimde cok inisli cikisli dönemlerim oldu ama allaha sükür elimiz ayagimiz tutuyor, sagligimiz yerinde mevlam beterinden saklasin. Sagligimizi sinasaydi dahami iyi olurdu, ne yapalim alnimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz vakti zamani gelince mevlam insallah hayirli sihhatli evlatlar nasip eder.

ben cok duzenli adet olurum bu yasima kadar simdide 27 gunde 1 tikir tikir umarim bisey cikmaz yaptircam.cok sagol senin yas kac ve nerdensin yurdisinda.uzulme lutfen canim haklisin 7 yil uzun zaman

ben cok duzenli adet olurum bu yasima kadar simdide 27 gunde 1 tikir tikir umarim bisey cikmaz yaptircam.cok sagol senin yas kac ve nerdensin yurdisinda.uzulme lutfen canim haklisin 7 yil uzun zaman

Allah hepimizi ayni durumdan sinasada hepimizin derdide hikayeside ayri. Erken evlendim, cocuk hayaline erken basladim genc anne olayim bebegimle büyüyim istedim ama olmadi. Yas dayandi 30´a dünya malesef kizlik caginda hayal kurdugum gibi degilmis. Yasantisi sinav ile doluymus ancak yas ilerleyince hayatta tecrübe kazandikca ögreniyorsun. Danimarkada yasiyorum.
Ha Brüksel sizin baskent degilmi?

Allah hepimizi ayni durumdan sinasada hepimizin derdide hikayeside ayri. Erken evlendim, cocuk hayaline erken basladim genc anne olayim bebegimle büyüyim istedim ama olmadi. Yas dayandi 30´a dünya malesef kizlik caginda hayal kurdugum gibi degilmis. Yasantisi sinav ile doluymus ancak yas ilerleyince hayatta tecrübe kazandikca ögreniyorsun. Danimarkada yasiyorum.
Ha Brüksel sizin baskent degilmi?

evet bende buraya gelin oldum 40 a dogru
2 ay bitecek geleli bruksel bize yakin

X