Gebelik testi kullananlar buraya

Estagfurullah canim. Fark etmez, ac tok. Yani sonucu etkilemez o yüzden sakin takil canim.

rahatlattığın Allah razı olsun senden. ilk kez başıma geldiği için çok panikledim napiim. :1no2: benimki istenen bi gebelik değil şu anda ama bi kaza olmuş olabilir.

rahatlattığın Allah razı olsun senden. ilk kez başıma geldiği için çok panikledim napiim. :1no2: benimki istenen bi gebelik değil şu anda ama bi kaza olmuş olabilir.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Allah verdiyse O´nun bir bildigi vardir. Insallah hersey gönlünüzce olur. Sonucunu alir almaz bizimle paylas mutlaka olurmu

evet cnm,vallah inşallah kotu bişey değil benim dizimde,5 dr.gittim buyuyen bir kistim var,anlamadım gitti

evet cnm,vallah inşallah kotu bişey değil benim dizimde,5 dr.gittim buyuyen bir kistim var,anlamadım gitti

Allah acil sifa versin canim. Kist sadece yumurtalikta degil malesef vucudumuzun her yerinde cikayor. Danimarkadaki genclerde cok var bu menisküs cok spor yaptiklarindanmi cok haraketli olduklarindan midir bende anlamadim.

evet yarın öğrenecam artık neyım var neyım yok,amelıyat olursam acaba hemen yurıyecam mı yoksa yatakta kalacam

biraz önce babam aradi haftasonu istanbula gidelim dedi. Hic tereddüt etmeden giderdim ama tüp bebek yaptirdigim icin esim göndermem diyor normalde hic bisey demez ama hakli riske atamayiz. Sen olsan ne yapardin?

ben olsam yerinde dururdum :eek:klava: ne gezmesi yaw..i bak bebişin tutunmuş mu,üzme onu döverim seni haa

ben olsam yerinde dururdum :eek:klava: ne gezmesi yaw..i bak bebişin tutunmuş mu,üzme onu döverim seni haa

gitmiyorum canim zaten bisey olursa bu kadar emek bosa gitmis olacak. Insalah yarin hassas testlerim gelir 1 tanecik yaparim :icecream:

yap yap,o manyak unutmassa bende yaparım,çişimi tutayım da gelir gelmez yapayım kaydirigubbakcemile2

yap yap,o manyak unutmassa bende yaparım,çişimi tutayım da gelir gelmez yapayım kaydirigubbakcemile2

Ya ebru ben her yarim saatte bir tuvalete gidiyorum, idrarimda cok keskin kokularda var. En son biraz önce gittim eger yine cisim gelirse bu sefer acil doktoru ariyacam. Belki enfeksiyon falan kapmistir cünkü bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz diye tahmin ediyorum
.

Ya ebru ben her yarim saatte bir tuvalete gidiyorum, idrarimda cok keskin kokularda var. En son biraz önce gittim eger yine cisim gelirse bu sefer acil doktoru ariyacam. Belki enfeksiyon falan kapmistir cünkü bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz diye tahmin ediyorum
.

ara ama kesin bebişin tutunmuş cnm,benimde boyle oluyordu bazen sık idrara çikıyordum ve yanma vardı sanki sistit olmuşum gibi,bende dıyordum kesin üşütüm yada enfeksiyon kapım.bide papatya falan kaynatım oturuyordum,meğerse bebişmış

aha canim yine cis geldi kafayi yiyecem oturdugum yerden ha bire kalkip duruyorum. Doktorlarin bi tane renkli idrar testi var böyle 7 tane cesit seylere bakiyor eger kan varsa idrar yolu enfeksiyonu yada adet geliyordur ama kan yoksa en azindan bir kac gün adetim gelmez diye bilmis olurum

hiç duymadım cnm o testi,vallah git bol bol çiş yap yeterki bebişin orda olsun

Simdi ariyacam doktoru, yarin ise gidecem bide her yarim saatte cise git gel valla ugrasamam heleki enfeksiyon varsa. Cis yapmayla bebek tutunmanin ne alakasi var?

ara bak ne dıyor...ben umutumu kestim ha,resmen adet sancisı çekıyorum mafoldumben

Vee doktora gittim geldim.. Enfeksiyon gözükmüyor, idrar kokusunu doktorda fark etti hormonel degisikler olabilirdi. Icim rahatladi valla, neden tuvalete bu kadar ciktigima dairde bisey söylemedi sadece o dedigin testi yapti ve negativ cikti

X