Gebelik testi kullananlar buraya

adetimden 1 gün önce test yaptıydım.2.çizgi çok soluk çıktıydı.umutlandım.bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı:çok üzgünüm:

günaydınnn .... benden başka kimse yok haliba.. uyku tutmadı kalktım .
adetim geçeli 3 gün oldu. ama gününde gelmiyor benim geçiyor hep...
ama ilk defa belirtiler oldu bu ay..
dayanamıcam bugün alıcam heraldeee. en azından içim rahatlar..
varsa çıkar heralde... aklım fikrim orda ne uyku uyuyabiliyorum ne bişey.
en azından umutlanmam :Saruboceq:

Yarenn, git bir test al bakalım çıkacak mı merak ettim, inşallah hamilesindir.. Belirtiler neler bu arada?

test yaptım az önce negatiff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
okadar ümitlenmiştim çok üzgünüm oturdum ağlıyorum .
bidaha kendimi dinlemicem. yok şu belirtiler var yok bu belirtiler var..
insan çok üzülüyor :gitme:

Geçmiş olsun yarenn, üzülme herşey nasip. Bir dahaki ayı heyecanla beklersin sen de.

üzülme ya yaren..
bende bu sabah ezanla kalktım bi heyecanla testi yaptım; sonuc negatif..
demek ki daha zamanı gelmemiş ki olmuyo.
nasip kısmet diye düşünmek lazım..

kızlar adet olmadan takılmayın o testlere bn dn doktora dedim idrar tesleri güvenilir degil dedi en iyisi kan dedi biz lab da yaptıgımız idrar teslerinde biile - cıkıp kanda + cıkan gördük dedi

benım adet günüm geçeli 3 gün oldu....
birazdaha beklicem adet olmazsam kan tahlili yaptırcam.
hatta bi ara hastaneye gidip yaptırsammı diye düşündüm.
bikaç gün daha geçsin dedim sonra.
umutlarım yıkıldı gerçide:umursamaz:

test yaptım az önce negatiff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
okadar ümitlenmiştim çok üzgünüm oturdum ağlıyorum .
bidaha kendimi dinlemicem. yok şu belirtiler var yok bu belirtiler var..
insan çok üzülüyor :gitme:

üzülme cnm,belki geç dölenmiş bebiş,bir kaç gün da bekle :teselli: opuyorumnanaktan

yaren bnde sennle aynı durumdayım adetten 10 gün sora ögrenenler var krımızılar gelmeden mut kesmek yok bnmde 12 ekimdi hala olmadım dün test yaptım tek cizgi c tesi kan da baktırcam gelmesse tabi

yaren bnde sennle aynı durumdayım adetten 10 gün sora ögrenenler var krımızılar gelmeden mut kesmek yok bnmde 12 ekimdi hala olmadım dün test yaptım tek cizgi c tesi kan da baktırcam gelmesse tabi

benimde 13 ekimdi cnm. bende kan testi yaptırmayı düşünüyorum . bikaç gün daha beklicem gelmezse..
olabiliyor değilmi. idrar testinde çıkmayıp sonra kan da çıkan .
az önce eşim aradı onada söyledim bişey diyemedi o da üzülüyo müjdeli haberi vercem diye dün akşam gözüme baktı durdu :gitme::gitme:

tugceee ne aptn,test yaptın mı...hadi inşallah o yerleşme kanamasıdır

test yaptım bitanem ama yok malesef.Gerçi 18 ekim falandı normalde günüm belki erkendir daha amma çok hastayım hem röntgene girdim bugn hemde ilaç kullanmaya başladım o yüzden umudum kalmadı pek.Sen neler yapıyosun görüşemez olduk canım yaaaaopuyorumnanaktan

slm canlarım,ben bugun kırmızı kart gördüm mafoldumben adetim bitsın rahim filmi çektırmeye gidıyorum

benim de son idrar testi negatif çıktı ama hala adet olmadım.
minik kasılmalar filan oluyo ama.
bakalım beklemedeyim bu sefer..

benim 2 gün gecikti dün test yapmıştım negatif çıkmıştı ama insan bir umut bekliyor işte...
sol kasığımda bi kasılma gibi şeyler oluyor ama ona yormak istemiyorum..
keşke hamile olsam :KK43:

benim 2 gün gecikti dün test yapmıştım negatif çıkmıştı ama insan bir umut bekliyor işte...
sol kasığımda bi kasılma gibi şeyler oluyor ama ona yormak istemiyorum..
keşke hamile olsam :KK43:
benimde 5 gun gecikti bende bugun test yaptim ve neg. cikti ama adette olmadim sol kasigimda arada bi kasilma bi de acayip bi akintim var umarim hamileyizdir ya aaaa beklemek ne zor

X