Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah canım benim ama aynı şekilde bende senden çok umutluyum walla.Yılbaşı bebişi gelicek yeğenim:lepi: 2010 veledikaydirigubbakcemile3

Haklsin biz 2010 anneleri olacaz insallah.. Hamisligimizi beraber takip edip hatta beraber isim koyacaz.. cok heveslendim simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biran önce olsun :CüvCüv:

ay ay yerim ben onuuuuu simdi süsünden gecilmez onunda kaydirigubbakcemile2 ama gercektende simdiki cocuklar masallah cok akilli ve herseyi biliyorlar yada biz baska türlü bilmedigimiz icin öyle saniyoruz. Bide ahiret sorulari soruyorlar agzim acik kaliyor resmen pes bunlari bu yasta nasilda düsünüp soruyor hayretler icinde kaliyorum. 7 yasindaki yegenim gecenlerde teyze biz ölünce bizim ruhumuz yasiyacak dimi dedi, sok oldum. Ablama sordum senmi ögretiyorsun diye yok dedi o zaten herseyi kendisi kavriyor diyor ablam bile sasiriyormus

wawwwww:1shok: o çocuk mühim insan olacak büyüyünce iyi bakın onakaydirigubbakcemile3 şimdiden böyle şeyler biliyosa büyüyünce vay halinizekaydirigubbakcemile3
bizimkide annesiyle babasını pişti yakalayınca noooluyoooo diyomuş çok güldüm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Haklsin biz 2010 anneleri olacaz insallah.. Hamisligimizi beraber takip edip hatta beraber isim koyacaz.. cok heveslendim simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biran önce olsun :CüvCüv:

:1shok::1shok:senin isimler belli değilmiiiiiiiiiiii:1shok::1shok:
biz staj yaparken hastanede doğum raporu bilem yazıyoduk kendimizekaydirigubbakcemile3

wawwwww:1shok: o çocuk mühim insan olacak büyüyünce iyi bakın onakaydirigubbakcemile3 şimdiden böyle şeyler biliyosa büyüyünce vay halinizekaydirigubbakcemile3
bizimkide annesiyle babasını pişti yakalayınca noooluyoooo diyomuş çok güldüm yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hehe bunlar 2000´li yili cocuklari oldugu icinmi acaba bu kadar zekali cocuklar yerimseniben en yeni teknolojiden yapilmislar bu yüzdendir sırnaşık şey

:1shok::1shok:senin isimler belli değilmiiiiiiiiiiii:1shok::1shok:
biz staj yaparken hastanede doğum raporu bilem yazıyoduk kendimizekaydirigubbakcemile3

Ne sekersiniz oh datli datli oynuyorsunuz allahim insallah yakinda gercektende nasip eder.. Bizde bir kac isim var ama ikide bir degisim yapiyoruz bu yüzden tam sabit isim yok, ama erkek olursa Eyüp Sah, kiz olursa Secde. Sizde ne var?

Bak Secde ismini kendim buldum. Hatta esim bile cok begendi, hani namaz kilarken secdeye iniyoruz ya esime dedim neden olmasin hatta manasida cok güzel dedim oda cok begendi.

Ne sekersiniz oh datli datli oynuyorsunuz allahim insallah yakinda gercektende nasip eder.. Bizde bir kac isim var ama ikide bir degisim yapiyoruz bu yüzden tam sabit isim yok, ama erkek olursa Eyüp Sah, kiz olursa Secde. Sizde ne var?

kız olursa tuana veya buğlem,erkek olursa adin istiyorum ben ama sadece benim istediklerim bunlar yani birer isimleri:lepi:

Tuana duymustum ama anlami ne tam kavriyamadim. Ilk isim kulaga daha hos geliyor yani Tuana. Adin ne demek? Hic duymadim.

Kizlar ben biraz kaciyorum esime cay yapacam yatmadan önce sahur yapalim, bi daha kim kalkacak dimi simdi zaten ayaktayiz

X