Gebelik testi kullananlar buraya

amin canim, güzel dileklerin icin cok sagol rabbim hepimize o mutlu ani yasatsin insallah bizlerde tez vakitte cift cizgiyi görürüz. Bebek bi yana cift cizgiye bile hasret kaldik o kadar yap yap ama sonuc 0.

Canimcim seninle adet tarihimiz 1-2 gün asagi yukari ayni. Ne zaman basliyacan testlere`? Galiba ben erken yumurtladim hafta sonu baslarim bakmaya.

bana kalsa sımdı baslarım ama daha ılıskıye gırelı 7 gun oldu esım yoktu onun oncesınde evde var ama cıkmıcanı bıldıgım ıcın yapmıorum 2 3 gun gecsın ozaman

mrb.cnm hoşgeldin,geçmiş olsun cnm,insan gerçektende yıpranıyor,ben 2 sefer çift çizgi gördüm,1 düşük,1 kimyasal gebelik
hoşbulduk canım.evet çift çizgi insanı çok mutlu ediyor ama gerisi gelmezse daha da çok üzülüyor insan:sinifsinif:

amin canim, güzel dileklerin icin cok sagol rabbim hepimize o mutlu ani yasatsin insallah bizlerde tez vakitte cift cizgiyi görürüz. Bebek bi yana cift cizgiye bile hasret kaldik o kadar yap yap ama sonuc 0.
inşallahhh tez vakitte görürüz canım ama ben görmüş ve sonrasında kaybetmiş bir insan olarak(hemde açık ameliyatla hemde bir tüpümüde kaybederek) allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat verecekse göstersin o çift çizgiyi diyorum artık:Saruboceq::Saruboceq:

bırseyler hıssedıyormusun belırtıler yanı ben ılskıye gırdıgım gunden berı kasık agrılarım var bırde bel tatlı tatlı agrıyo

offffffff buldum yukleme yerını ama nedense yuklemıyo resım secıp koyyorum yukle dıyom ınternet yok dıyo herseferınde sınır oldum vallahalmaz:

bırseyler hıssedıyormusun belırtıler yanı ben ılskıye gırdıgım gunden berı kasık agrılarım var bırde bel tatlı tatlı agrıyo

bana mı sordun cnm...eğer bana sorduysan belirtilerim fazla yok,sadece göğüslerim üç bolge varya buyumuş,ve normal adetim yaklaştığı zaman sivilce çikıyordu,şimdi hiç bişey yok,ara sıra sağ tarafta batmalar oluyor

resim büyük oldugundan yükleyemiyorsun önce resmi kücült tekrar deneme yap :1rolleyes:

Gecmis olsun allahim insallah saglikli evlatlar verir bizede :ecrin_bebek: cift cizgiyi silikte olsa bir kac defa gördüm ama malesef her seferinde adetim geldi yada kimyasala dönüstü. Bundan sonra kop koyu cizgi görmeden amin demiyecem hehe

pekı ebrulıcım ıdrarında koyuluk koku tortu fılan varmı.onlarda varsa bence hamılelıktır sanırım yada rahım cocuga hazırlanıyordur. benım oyle olmustu hıc gecıkmezdım duzenlıydım adetım gecıktı hamıleyım sanmıstım deyılmısım bır sonrakı ay hamıleydım ama malesef dustu

persembe kan testi verecem bakim yumurtlama gerceklesmismi. Gerci bu ay ya erken yumurtladim yada hic olmadi

koyuluk 2 ün once başlamış,kokusu bilmıyorum,tortu çok..ama benim geçen ay gecikmişı

persembe kan testi verecem bakim yumurtlama gerceklesmismi. Gerci bu ay ya erken yumurtladim yada hic olmadi

pekı sen yumurtladıgını sancılardan hıssedıyormusun ben hıssedıyorum.ve akıntımdanda ama bu ay hıcbırını yakalayamadım karıstı hersey rabbım once sıze sonra bana nasıp etsın sıze hep dua adıyorum rabbım su guzel annelıgı sıze tattırsın ınsallah amiiiinnnnnnn

hissetmezmiyim, her ay kasik agrilarim olurdu ama bu ay olmadi. Akintim oldu ama ne bilim hangi gün yumurtladigimi nerdeyse hergün azar azar islaklik hissediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…