merhabalar kızlarrrr öncelikle bundan sonra yapacağınız ilk testin pozitif çıkmasını dileyeyim sonra da diyeyim ki bende bu testlerden kullanıyorum hemde günde en az on tanekafamçokkarıştı ama hep başkaları için kimi pozitif çıktığına oturup ağlıyor kimi negatif çıktığına....bense 7 yıldır hemen hemen her ay bir tane yapıyorum ama sadece bir kere çift çizgi gördüm oda dış gebelikle sonuçlandı.inşallahhh bende bende birgün önce çift çizgiyi görür sonrasında da sağlıkla doğururummmm.ve inşallahhh dileyip isteyen herkezdeopuyorumnanaktan
Canimcim seninle adet tarihimiz 1-2 gün asagi yukari ayni. Ne zaman basliyacan testlere`? Galiba ben erken yumurtladim hafta sonu baslarim bakmaya.
hoşbulduk canım.evet çift çizgi insanı çok mutlu ediyor ama gerisi gelmezse daha da çok üzülüyor insan:sinifsinif:mrb.cnm hoşgeldin,geçmiş olsun cnm,insan gerçektende yıpranıyor,ben 2 sefer çift çizgi gördüm,1 düşük,1 kimyasal gebelik
inşallahhh tez vakitte görürüz canım ama ben görmüş ve sonrasında kaybetmiş bir insan olarak(hemde açık ameliyatla hemde bir tüpümüde kaybederek) allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat verecekse göstersin o çift çizgiyi diyorum artık:Saruboceq::Saruboceq:amin canim, güzel dileklerin icin cok sagol rabbim hepimize o mutlu ani yasatsin insallah bizlerde tez vakitte cift cizgiyi görürüz. Bebek bi yana cift cizgiye bile hasret kaldik o kadar yap yap ama sonuc 0.
bırseyler hıssedıyormusun belırtıler yanı ben ılskıye gırdıgım gunden berı kasık agrılarım var bırde bel tatlı tatlı agrıyo
hoşbulduk canım.evet çift çizgi insanı çok mutlu ediyor ama gerisi gelmezse daha da çok üzülüyor insan:sinifsinif:
inşallahhh tez vakitte görürüz canım ama ben görmüş ve sonrasında kaybetmiş bir insan olarak(hemde açık ameliyatla hemde bir tüpümüde kaybederek) allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat verecekse göstersin o çift çizgiyi diyorum artık:Saruboceq::Saruboceq:
resim büyük oldugundan yükleyemiyorsun önce resmi kücült tekrar deneme yap :1rolleyes:
pekı ebrulıcım ıdrarında koyuluk koku tortu fılan varmı.onlarda varsa bence hamılelıktır sanırım yada rahım cocuga hazırlanıyordur. benım oyle olmustu hıc gecıkmezdım duzenlıydım adetım gecıktı hamıleyım sanmıstım deyılmısım bır sonrakı ay hamıleydım ama malesef dustu
persembe kan testi verecem bakim yumurtlama gerceklesmismi. Gerci bu ay ya erken yumurtladim yada hic olmadi
hadı hayırlısı ınsallah guzel haberlerını alırız
pekı sen yumurtladıgını sancılardan hıssedıyormusun ben hıssedıyorum.ve akıntımdanda ama bu ay hıcbırını yakalayamadım karıstı hersey rabbım once sıze sonra bana nasıp etsın sıze hep dua adıyorum rabbım su guzel annelıgı sıze tattırsın ınsallah amiiiinnnnnnn