Gebelik testi kullananlar buraya

Annem aslinda gecen sene Istanbuldan migren icin ot falan almis cay gibi yapip iciyorsun ama korkuyorum zaten bebek olmuyor o yüzden dogal tercih ediyorum süprizzzzz sen ne yaptin canim?

Annem aslinda gecen sene Istanbuldan migren icin ot falan almis cay gibi yapip iciyorsun ama korkuyorum zaten bebek olmuyor o yüzden dogal tercih ediyorum süprizzzzz sen ne yaptin canim?

çay bebişle ne alakası var canikom...ilaçtan 1000 kat daha iyi...ben bişey yapmadım cnm,beklıyorum,gelen giden yok,ugun biraz belim ağrıdı ve sağa tarafta biraz batmalar oldu,dedim aha adet olacam ama cix,bişey yok

çay bebişle ne alakası var canikom...ilaçtan 1000 kat daha iyi...ben bişey yapmadım cnm,beklıyorum,gelen giden yok,ugun biraz belim ağrıdı ve sağa tarafta biraz batmalar oldu,dedim aha adet olacam ama cix,bişey yok

aman gelmesin biktik artik kirmizilari yemekten. Acaba bebismi yoksa ? Meraak ediyorum ya canim insallah bebek vardir, gerci sen gecen ayda böyle düzensiz olmustun dimi?

aman gelmesin biktik artik kirmizilari yemekten. Acaba bebismi yoksa ? Meraak ediyorum ya canim insallah bebek vardir, gerci sen gecen ayda böyle düzensiz olmustun dimi?

evet cnm geçen ay da düzensiz olmuştum ama hiç gelmemiştı,geldinde tam gelmiştı,şimdi 1 gün sadece,da once yazdım ya 2 sene once ayne şey oldu bende,1 ay once düzensiz,1 ay sonra 1-2 gün,ben dedim aha üşütüm galiba..boyle işte,inşallah bu seferde bebiş var

şimdi ben çarşamba kan testi yaptım 2 çiktı,yarın akadar kaç olması lazım..100 yakın galiba değilmı

ya kim diyordu hatirlamiyorum ama gecikmeler gebelige hazirlikmiymis neymis

evet şimdi topiki buldum hamiş kalmadan once adeti erken yada geç gelen...çoğu düzensiz oldu yazdı

benim adetlerim mesela her ay 4-5 gün önce gelir ama hesaplara görede döngüm hep 28. Yani bu benim icin gecerli degil cok düzenli ciklusum var masallah kaydirigubbakcemile3 üstüne gördügümde ise taa 32 günlere cikmisti. Yarin yapsana kiz test. Varsa cikar artikkkkkkkk

idrar testi yapacam,da git kan ver 2 saat bekle,patlarım ben lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…