Gebelik testi kullananlar buraya

benim kanamam başladı normalde ilaçsız olamam bu sefer beklemediğim için inadına geldi sanki offfff

benim kanamam başladı normalde ilaçsız olamam bu sefer beklemediğim için inadına geldi sanki offfff

hayirlisi olsun, belki vucudunda degisiklik meydana geliyordur. Yanliz kanama yerlesme olabilir eger leke seklinde gelip kesilirse muhtemelen öyledir.

öncelikle geçmiş olsun canım bende 14 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz adetim 5 güb gecikti ve hala adet olmadım sabah test yaptım ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin allahım bebeğini :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar sohbetinizi çok beğendim benide aranıza alır mısınız? ben polikistikover hastasıyım ve düzensiz adet oluyorum normalde ve yumurtlama olmuyor yarım kalabiliyor tabi bellide olmaz bu hastalıkta bazen tedavi ile çok kolay veya zor bazende tedavisiz hamile kalınabiliyor uzun lafın kısası ben geçen ayın 20 snde adet olmuştum sonra bu ayda geçen hafta pazartesi , salı çarşamba ve perşembe yani 13-14-15 inde kahverengi akıntm oldu ama şöleki sadece lavoboya gidip silince geliyordu sonra perşembe günüde yani 16 sında çok açık renk pembe diyebilirim çok az kanamam oldu yani iç çamaşırında ceviz büyüklüğünde belki daha büyük bir leke olacak kadar bir kanama ve kesildi bir dahada gelmedi yanı sıra gaz problemi başladı yani baya bi var ve şu andada şeffaf renkte baya yoğun bi akıntım var bu sabahta adet olacakmışım gibi bir ağrı ile uyandım ama olmadım sadece şeffaf akıntı var ve test yaptım bu sabah ilk idrarımla evde ama testte ikinci çizgi çıkmadı sadece küçücük çok küçük pembe bir nokta vardı herkes testi erken yaptığımı söylüyor sizce hamile olabilirmiyim bu saatlere kadar uyuyamıyorum kaç gndür bunu düşünmekten rabbim bu nasıl bir duygu kimseyi bu uğurda çok yıpratmadan sevndirir mevlam inşallah

arkadaşlar yukarıda yazanlar size bir önceki mesajımdı ama kimse bana yazmamış ben sizi takip ediyorum burda bir arakadaşın dediği bişi vardı özür dilerim adını hatırlayamadım ama ebruliydi sanırım süreklide yazan biri şu an yazdığım için görmemde mümkün olmuyor neyse arkadaşımızın dediği gibi lavoboya gittim ve parmakla kontrol ettim ve vajinamın içinde böyle bir şeyin varlığını ilk defa hissettim yani dokunabildiğim bir şey var ve tariflere uyan şey bu yani rahim sanırım fakat dediğim gibi ben geçen ayın 20 sinde adet oldum bu ayında 13-14-15 inde kahverengi renkte çok az 16 sında yine çok az açık kırmızı renkte lekelenme gördüm şimdide ayın 24 ü yani geçen ayki adetime göre geçmiş durumda bu durumda eğer bebek varsa rahmime dokunabilmelimiyim yoksa yukarıda mı olmalı bunu anlayamadım

arkadaşlar yukarıda yazanlar size bir önceki mesajımdı ama kimse bana yazmamış ben sizi takip ediyorum burda bir arakadaşın dediği bişi vardı özür dilerim adını hatırlayamadım ama ebruliydi sanırım süreklide yazan biri şu an yazdığım için görmemde mümkün olmuyor neyse arkadaşımızın dediği gibi lavoboya gittim ve parmakla kontrol ettim ve vajinamın içinde böyle bir şeyin varlığını ilk defa hissettim yani dokunabildiğim bir şey var ve tariflere uyan şey bu yani rahim sanırım fakat dediğim gibi ben geçen ayın 20 sinde adet oldum bu ayında 13-14-15 inde kahverengi renkte çok az 16 sında yine çok az açık kırmızı renkte lekelenme gördüm şimdide ayın 24 ü yani geçen ayki adetime göre geçmiş durumda bu durumda eğer bebek varsa rahmime dokunabilmelimiyim yoksa yukarıda mı olmalı bunu anlayamadım

kuzunaz bu topiğin müdavimi diilim, kimse cvp yazmamış dayanmadım ben yazıyorumzemuszemus şişşşşt kızlar sadece birbirinize cvp yazmayın ltf, aaaaakafamçokkarıştı

canım bence şu parmakla rahime hissetme olayı safsata, doktrouma da zamanında sormuştum çok gülmüştü, koskosa ultrason aletinin görebildiği yere parmakla ulaşmanın zor olduğunu, böyle şeylerle uğraşıp bir de enfeksiyon kapmamamı nasihat etti. Parmağınla dokunduğun şey yine vajinandır, vajina biliyorsun dümdüz bir yapıda diil, kıvrım kıvrım, merak ediyorsan niye bir kan testi yaptırmıyorsun? En garantisi o çünkü.:lepi:

canım bence de bi kan testi yaptır yada daha kolayı var, idrar testi yap evde nasılsa günün geçmiş ve kahverengi lekelenme olmuş belki yerleşmedir...
inşallah tutmuştur canım...

Adetimden bir gün önce benim elimede up uzun uzayan seffaf akinti halinde bisey gelmisti, umutlanmistim da ama ne alaka, ertesi gün adet oldum. Islaklik hem adet hemde gebelik belirtisi, ama emin olmak icin en iyisi ya idrar testi yada en güvenilir olan kan testi yapmak

çok yoğun canım pıhtı şeklinde karnımın içi kopuyo resmen:çok üzgünüm:

o zaman adet oluyorsun. Bu ay olmadi demekki, insallah bi dahaki aya canim. Agustos listemizde yer almak istersen söyle senide ekleriz, sonra hep beraber birbirimizi takip ederiz.

kuzucuum sana cvp yazmıştm ben

bakınız: sayfa 303 opuyorumnanaktan

kıslar slm... ben bir süre kolay kolay takılamayacağım nete...
ablamın nişan- düğün telaşları başladı...
bilgisayar başına oturmya fırsat bulamıycam sanırım
ama inş bebiş çalışmasına fırsat buluruz...:kedi:
size ii çalışmalar kıslaaaarrr...
ALLAH hepimizn yardımcısı olsun
:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dusuk yapalı nerdeyse 3 hafta olacak ılıskıye gırdıgımızde 4 gun oldu bu agrı nedır acep bılen varmıdır laubalı nere gıttın nıye bugun gıremıyon sekerım

süprizzzzz
kıslar slm... ben bir süre kolay kolay takılamayacağım nete...
ablamın nişan- düğün telaşları başladı...
bilgisayar başına oturmya fırsat bulamıycam sanırım
ama inş bebiş çalışmasına fırsat buluruz...:kedi:
size ii çalışmalar kıslaaaarrr...
ALLAH hepimizn yardımcısı olsun
:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı ugurlu olsun sızınde allah yardımcınız olsun ınsallah

o zaman adet oluyorsun. Bu ay olmadi demekki, insallah bi dahaki aya canim. Agustos listemizde yer almak istersen söyle senide ekleriz, sonra hep beraber birbirimizi takip ederiz.
yer almak isterim tabiiki bu ay sadece incir kürü bide bal tarçın çörek otu bide böğürtlen kökü düşünüyorum bide ovulasyon testi alıcam kaydirigubbakcemile2

yer almak isterim tabiiki bu ay sadece incir kürü bide bal tarçın çörek otu bide böğürtlen kökü düşünüyorum bide ovulasyon testi alıcam kaydirigubbakcemile2

Masallah bayaga bi önlem alacaksin yani alkisalkisalkis adet tarihini belirle hemen seni listeye ekliyeyim canim

dusuk yapalı nerdeyse 3 hafta olacak ılıskıye gırdıgımızde 4 gun oldu bu agrı nedır acep bılen varmıdır laubalı nere gıttın nıye bugun gıremıyon sekerım

tatlim stress etme aklinada kötü seyler getirme, bazen o agrilar yumurtalamadan sonra 1 haftaya kadar devam edebiliyor. Sanirim 1´den fazla yumurta gelistiyse catlamasida degisik oluyor o yüzden bu agrilari uzun süre hissede biliyor, demek istemem 1 haftada 2 kere falan catlayan yumurtamiz oluyor kesin sen bunu yasiyorsundur. Calismalara devam yerimseniben

X