adet tarıhım bellı degıl ama dusurdugum tarıh 6 temmuz ben bugun calısmalar baslıcam onu hesaba alaım ok
yarın bir haber bekliyorum canım... eğer umduğum haber gelirse
sana 4444 tane tefriciye okuyacağım... adak adadım :lepi:
allah sizlerede nasip etsin arkadşlar çok güzel bi duygu.ben adetimden 1hafta öncesi idrar testi yapmıştım çıkmamıştı.ama 1hafta sonrası yaptığımda azda olsa ikinci çizgi göründü.şuanda 5haftalık hamileyim olmayan herkese versin rabbim inş.
tamam canım onu da adarım , senn için tüm dualarım
birbirimize ettiğimiz dualar daha tesirli dimi :lepi:
Elbette öyledir. Ama lafta kalmasi mutlaka okumalisin yoksaklava:
selam canim, inan varya ikimiz bu ayni tipa tipa aynisni yasiyoruz gibime geldi. Benimde uzuncaaa akintim geldi ama adetliyken:uhm: bayaga bi tuhafima gitmisti, fark et bakalim sancilanip parca falan düsürecekmisin, arkasindan öyle olmustum ben
canım ben yarın yazmaya çalışıcam adetim ne zaman olur bilemiom
malum benmki düzensz...
yarın yeni bir doktora daha danışacağım....
slm canikom...vallah kaderimiz ayne yazılmış galiba kaydirigubbakcemile3 yok cnm sanci falan hiç yok,uykudan kaktım pede bişey yok,sadece tuvalete silerken kanamam var bende anlamadım ne oluyor
nereye kaçıyon kız...adet normal gelmıyor cnm..sadece tuvalete giderken oluyor,oda çiş yaparken değil,silerken gelıyor
Hee anladim canim, evet silerken böyle sümük seyler gibi seyler geliyor kanli yapisik sanada oluyormu? Esimle sinemaya gidecez aksam belki ugrarim zemuszemus
evet son bomada soyleyım,adetim kesildi :uhm: