- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
evet cnm malesef kırmızı kartı gördüm..şeye da baktım aşağa inmiş..pazartesi randevu aldım,rahim filmi çektırecam
seye bakmaninda pek güveni kalmadi, adet olana kadar asagi düsmüyor sonra bir sürü umut ediyorsun adet olunca asagi düsüyo e ne anladik o zaman. Sen sen ol bi dahaki aya bu koca kari faslarini kullanma, bosver biraz sakin ol kendi olacagina birak. Rahim filmini cektir, insallah temiz cikar. Cikmasada üzülme hic degilim sebebi bulunmus olur
evet ya ama ne biçim adet oldum,ağrı yok bişey yok,sabah kakım baktım gelmişı mafoldumben
iyi akşamlar kızlar slm
hoşbulduk ebrulicim nasılsınız
kiz varya benimde adetimde bu sefer öyle geldi, sabah sadece kasik agrisi hissettim zaten ateste düsmüstü bi baktim adet olmusum ama sanci falan yok. Iste bu 4.gün 5 dk acaip sanci geldi sonra pihtilar düstu bitti.
laubalicim nasılsın canım benim kimyasal gebelikte aynı öyle olmuştu pıhtılar gelmişti hep seninde öyle olmasın canım
allah allah,yok kız bizde var bişeyler ama ne,hadi hayırlısı
var bencede biseyler, yani bebek oluyor ama vucudumuz kabul etmiyor ben bunu cok arastirdim doktorlara falan anlattim ama sorun yok diyorlar. Rahim temiz, tüpler acik, rahim kalinligi iyi. Peki neden neden tutmuyor?
canım baksana ovulasyon testin bile öyle çıktığına göre olabilir bence canım.bende öyle çok ter dökmüştüm rengim gitmişti
Valla bilmiyorum, her ay olmasa bile 2-3 ayda bir ben böyle oluyorum, bayaga bayaga parcalar düsürüyorum acaba eski kan birikimi ? ama öyle olsa niye ter bosalir gibi sanci cektim? Anlam veremiyorum, halbuki ovalusyon testim adet gününe kadar cift cizgiydi hemde koyu renk almisti
HEY ALLAHIM YA..BAYLIYORUM BOYLE DR.YAAAklava: SORUN YOK DIYORLAR,BELKİ NIYE AÇİKLAMA YAPMIYORLAR,NEDEN BU BEBEK VUCUDUMUZ KABUL ETMIYOR..MUTLAKA BİR CEVAP OLMASI LAZIM :mymeka:
cnm sen gebelik testi bile yaptın silik çiktı:1no2:
canım baksana ovulasyon testin bile öyle çıktığına göre olabilir bence canım.bende öyle çok ter dökmüştüm rengim gitmişti