- 14 Haziran 2009
- 1.113
- 1
- 36
niye kiz kücücük bir teste yer bulamadinmi koca cantanda. sositososito senin adetin ammada nazliymis uff ammada oynuyor umarim bu sefer bebek vardir yoksaaaaklava:
aman canım geç olsun güç olmasın die bir laf var ya.çok doğru hayırlısıyla sağlıkla gelsinde.. senin içinde rabbim zamanını kararlaştırmıştır ama bizz bilmiyoruz
bak arkadaşim sana hak verıyor..oda bana dedi çantana koysaydın bende görsaydım kaydirigubbakcemile3 taktınız ha benim testime
ewt wala canım dolyo mağaza sokağa çıktığım gün kesin yağmur yağar filan..sizede uğurlu gelicem işallah.öyle diyelim ki öyle olsun dimi canımcımzemuszemus
Sende yapmiyaydin, niye yapiyon sonra birakip gidiyon? Bari bide cöpe atsaydin eve gelince bide bakmisin silik ikinci cizgi. Bunu cok duyuyorum herkes nedense merak edip geri bakiyorya kaydirigubbakcemile3
ya sorma cnm.geçen sefer çope baktım,2 sene once kaydirigubbakcemile3
banyoda cöp tenekem var ici sirf testlerle dolu, bazen acip acip bakiyom sanki cift cizgi cikacakta kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak bi sapık da çiktı,demeki sende çopçü olmuşsun
kızlarrr eğer bebiş varsa belirtiler 10 gün önceden başlarmı.geçen düşüğümde başlamıştı mide yanması,göğüs hassaslığı ama bu seferde aynı mı olur ki erken mi başlar acaba belirtiler
maşşalah kız Op.Doç.Dr.Selma hanım kaydirigubbakcemile3 dr.farkın yok ha...bide benim derdime çare bul...adetim yok ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi,ne olabilir acaba
ewt canım haklısın bünyeden bünyeye değişio şimdiden olurmuyum olmazmıyım düşüncesi başladı.çünkü belirtiler önceden başlıyoya belirtiler başlıcakmı diye hep düşüncelerdeyim offff offfff bu ay umutluyum işallah umudum boşa çıkmaz.tabi hayırlıysa sağlıklıysa gelsin öyle dua ediom hep
Gel yanima sana alttan bi muayene yapayim kaydirigubbakcemile3:roflol: gögüslerede dokunmam lazim sütyensiz gel