mafoldumben mafoldumben test negatif mafoldumben mafoldumben
canım o testlere bakıpta moralini bozma sakın arkadaşım hamile 6 haftalıkken sadece çift görcek diye yapmış yine çıkmamış canını sıkma boşyere madem kan testi yaptırmamakta ısrarcısın o zaman hassa tes al en güzeli bu oda bulunmuyo kolay kolay ama bulursun senopuyorumnanaktan
ben hastayım canım çıkıcam şimdi senide bi göreyim dedim
bugün doktora çıktım canım teşhisi onlarda koyamadı bi sürü şey çekildi başımda kist ve kitleler varmış yarın belli olacak sonuç ona göre beyin cerrahına falan gidecekmişim moralim çok bozukmafoldumben
Ben bugün azicik daha iyi oldum, ama hala cok halsizim ve vucudum coook yorgun. Agzimin tadi neyi hepten kacti dünden beri bi lokma girmedi bana kafamçokkarıştı insallah bisey cikmaz canim, kendine iyi bak ve mutlaka bizi haberdar et merakta birakma emi
inşallah öyledir canlarım inşallah yoktur kötü bişey ama ameliyat görünüyo şimdiden.Ama tehlikeli bişey galiba onlarda ilk defaa gördüklerine göre sayemde bişey daha öğrenecekler :) Zaten hiçbir doktora güvenim yokyatamıyorum bile inanılmaz acıyo iyi olalım ya iyiki varsınız :)
kız gel iskender canım çektı hemencik yaptım...gel beraber iyelim
inşallah öyledir canlarım inşallah yoktur kötü bişey ama ameliyat görünüyo şimdiden.Ama tehlikeli bişey galiba onlarda ilk defaa gördüklerine göre sayemde bişey daha öğrenecekler :) Zaten hiçbir doktora güvenim yokyatamıyorum bile inanılmaz acıyo iyi olalım ya iyiki varsınız :)
ayy agzim sulandi, nammmm namm acikmisimda, gönder bakayim 1½ porsiyonda yiyelim bariiii