Gebelik testi kullananlar buraya

bizde seni seviyoruz canım benim...kendine dikkat et,yat dinlen cnm...kendini fazla stres yapma opuyorumnanaktan :1hug: :teselli:

Hadi yat dinlen tatlim sende yan tarafa yat ben zaten sirt üstü hic yatamam illa yana dönerim. Allahtan umut kesilmez belli olmaz belki o kadar abartilacak bisey degildir, dedigim gibi enfeksiyon falanda olabilir. Hadi kocaman öpücükler

bizde seni seviyoruz canım benim...kendine dikkat et,yat dinlen cnm...kendini fazla stres yapma opuyorumnanaktan :1hug: :teselli:

Celebiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hani nerde kaldi benim 1½ porsiyon klava: bide teneke kola bacimmmm bak aciktim dedim gelir simdi seni yerim haaaaaaaaaaaaa cokacimcoook eli iste gözü oynasta

o ne yaa basima calmaktan beter ettin, istemiyom küstüm :çok üzgünüm:

o ne yaa basima calmaktan beter ettin, istemiyom küstüm :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 hata bizde,okadar uğraş tabağa düzgün koy,sodana limon sık bide üstüne küs klava:

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah haberlerde bandira bandira mama gösteriyorlar, dumansiz dünyaya bu arada hosgeldiniz, gerci gel kaldiniz bizim Danimarkaya 2 sene önce geldi. Bizim türkler yok abi alisamaz bu yeni yasaya, peeehhh sigara icmeyecekler hic inanasim yok kafayi yer yaw o koca adamlar cinnet gecirirler:sinifsinif:

evet bende gördüm...benim evimde bir adam koymaları lazım,ne zaman içersem ceza kessın bana kaydirigubbakcemile3

Resimleri nasil ekledin?

eeeee,5 lira ver soyleyım sana,bak beğendin resimi sağ tıkla ve resim adresi kopyala de sonra burda gelıyorsun ve yukarda o küçük zarfın yanında bir kare var resim gibi,sanki içine dağlar var,ona basıyorsun ve yapıştır dıyorsun

Esim aradi disardan yemek getireyimi diye, sigaranin bile tadi igrencccc nasil yemek yiyecem yok istemiyom dedim. Hastalandim ama bunu iyiye kullanmaliyim, diyet yapayim bunun sayesinde kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…