Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koca karı testleri pozitif bu testler negatif,ben artık güvenmıyorum hiç bişeye
ebrulicimm dr bana once rahim filmi cektir demisti ama ben kendi istegimle laparoskopi oldum canim cunku rahim filminde bi sorun gorurse zaten laparoskopi yapiyo.. dedim hem vakit kaybi olmasin hem de 50 kere bisiler yaptirmiyim diye tek seferde ne oldugunu ogrendim icim rahatladi en azindan.. bu arada ben 1000$ verdim ama suriyedeyim..
laubaliciiimmm valla inan sadece su an enfeksiyondan dolayi tuplerimin tikali oldugu ve yapisiklik oldugunu soyledi dr zaten narkozlu oldugum icin hatirlamiyorum tam. ama pazar gunu gidicem dr a ne var ne yok sorucam...ama sanirim yapabildigi kadar temizlemis ve cd de gordugum 3 tane biseyi yakmis???ama ne oldugunu bilmiyorum... bakalim pazar gunu haber veririm ben... canim ya cok tesekkurler ilginize....opuyorum kocamannn
Adi üstünde koca kari diye bosuna dememisler, sen hele takma kirmizilar gelmedikce umut vardir illada testte cikacak diyede bisey yok. Atesine bakiyormusun bu arada?
kendimi teseli etmeye çalışıyorum,belki geç dölenme olmuş,belki rahime yeni düşmüş onun için çikmamış şimdi,ne bilim ya..kendi kendime kandırıyorum işte
valla bende anlamadım...dr o zaman dedi temmuz 2-4-6 günleri yumurtaların çatlar,demeki ya 4 yada 6 da çatlayan yumurta dölendi,yada hiç bi b.k yok
bak ir kız ne yazmış,ve şimdi ikizlerle hamile..inşallah da benimki geç dölenme olmuş,çünkü adet olacam gibi değil,geçen ay da dedim ha hamileyım bi baktım pıt pıt 1 hafta onceden sivilceler çikmış,şimdi hiç bişey yok
ben 1 mayısta regl oldum. 16 mayısta dr gittim yumurtama baktı bu gece catlar dedi. 16 mayıs ve 17 mayıs ilişkimiz oldu. 25 mayısta kan testi yaptırdım 0,1 cıktı. acaba daha rahme yerlesmemis olabilir mi?
31 mayısta regl olmam lazım acaba hamile olaiblir miyim?
kız ben çikıyom 1 saat sonra girerim nette,markette gidecam,biraz alış veriş yapayım