Gebelik testi kullananlar buraya

aldım test galiba hassas onlardan değil,ne kutusu vardı ne başka bişey yazsın,mavi bir şey içindedır...acaba erkenmı ne mafoldumben moralim 0 oldu yaaa

ebrulicimm dr bana once rahim filmi cektir demisti ama ben kendi istegimle laparoskopi oldum canim cunku rahim filminde bi sorun gorurse zaten laparoskopi yapiyo.. dedim hem vakit kaybi olmasin hem de 50 kere bisiler yaptirmiyim diye tek seferde ne oldugunu ogrendim icim rahatladi en azindan.. bu arada ben 1000$ verdim ama suriyedeyim..
laubaliciiimmm valla inan sadece su an enfeksiyondan dolayi tuplerimin tikali oldugu ve yapisiklik oldugunu soyledi dr zaten narkozlu oldugum icin hatirlamiyorum tam. ama pazar gunu gidicem dr a ne var ne yok sorucam...ama sanirim yapabildigi kadar temizlemis ve cd de gordugum 3 tane biseyi yakmis???ama ne oldugunu bilmiyorum... bakalim pazar gunu haber veririm ben... canim ya cok tesekkurler ilginize....opuyorum kocamannn

evet belki bende rahim filmi çektırmıyecam direk laparaskopi yapacam....inşallah sende en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın

amin canim, bence de direk laparoskopi yaptir en azindan herseyi tek seferde biliyosun obur turlu yaptirdigin her seyde ayri moral bozuklugu yasiyosun.. bakalim tup bebek icin neler yapmak lazim vs vs...ooof ooof ... optum

evet cnm.burda araştırmak lazım,SSK geçerlimı değil mı? hiç bir fikrim yok...adet olursam ilk işim laparaskopi yapmaya

slm kıslarrr yine ben kırmızı kartsız bir güne başladım...
Bu bilinmezlik beni delirtio...
yarın idrar testi yapıcam... ( çok korkuyorum şimdiden)
yine çıkmazsa, ne yapmalıyım artık bilemiyorum...
Adetim gelmedi, bebek te yok mu diycem doktora...
peki muhtemelen bana ne gbi bir tedavi uygular, tecrübeli arkadaşlarım
sizce sonum ne olacak benm
:kahve:

maybebaby ne kadar zamandir ugrasiyosun sen?? eger 1 seneyi doldurmadiysan bekle derim ben.ama eger 1 seneden fazladir ugrasiyosan direk arastirmaya basla bence... yani dr lar 1 sene beklemek lazim diyolar... benim 1 senem dolduktan sonra yumurtlama ilaci verdi sonrada catlatma ignesi oldum 3 ay boyle denedik.. dr rahim filmi istedi ben direk laparoskopi istedim iyi ki de istemisim gercektende sorun varmis... insallah hicbiseycigin yoktur canim cunku gercekten kotu hissediyo insan kedini... optummm

koca karı testleri pozitif bu testler negatif,ben artık güvenmıyorum hiç bişeye

Adi üstünde koca kari diye bosuna dememisler, sen hele takma kirmizilar gelmedikce umut vardir illada testte cikacak diyede bisey yok. Atesine bakiyormusun bu arada?

ebrulicimm dr bana once rahim filmi cektir demisti ama ben kendi istegimle laparoskopi oldum canim cunku rahim filminde bi sorun gorurse zaten laparoskopi yapiyo.. dedim hem vakit kaybi olmasin hem de 50 kere bisiler yaptirmiyim diye tek seferde ne oldugunu ogrendim icim rahatladi en azindan.. bu arada ben 1000$ verdim ama suriyedeyim..
laubaliciiimmm valla inan sadece su an enfeksiyondan dolayi tuplerimin tikali oldugu ve yapisiklik oldugunu soyledi dr zaten narkozlu oldugum icin hatirlamiyorum tam. ama pazar gunu gidicem dr a ne var ne yok sorucam...ama sanirim yapabildigi kadar temizlemis ve cd de gordugum 3 tane biseyi yakmis???ama ne oldugunu bilmiyorum... bakalim pazar gunu haber veririm ben... canim ya cok tesekkurler ilginize....opuyorum kocamannn

Hadi bununla gecmis olsun canim, icinde gebeligi engelleyecek bayaga sorunlar varmis, bundan sonra zaman kaybetmeden direk tüp bebege gecin. 'Yanliz doktoruna sor bakim bu sivi iyi huylumu yoksa kötü huylumu?

Adi üstünde koca kari diye bosuna dememisler, sen hele takma kirmizilar gelmedikce umut vardir illada testte cikacak diyede bisey yok. Atesine bakiyormusun bu arada?

ateş ayne cnm mafoldumben ayın 20sine kadar adetim gelmezse ozaman tekrar test yapacam...demeki bu iğne benim adetimi gecikti :1no2: yoksa normalde 14-16 günde olmam lazım

kendimi teseli etmeye çalışıyorum,belki geç dölenme olmuş,belki rahime yeni düşmüş onun için çikmamış şimdi,ne bilim ya..kendi kendime kandırıyorum işte

kendimi teseli etmeye çalışıyorum,belki geç dölenme olmuş,belki rahime yeni düşmüş onun için çikmamış şimdi,ne bilim ya..kendi kendime kandırıyorum işte

Hayir bu ilac kesinlikle geciktirme yapmaz :sinifsinif: ben yillarca kullandim ve her seferinde gelecek olan adetim hep ayni zamaninda gelmistir. Benimde tek verdigim ihtimal acaba gec catlayan yumurtami döllendi yada adetin o yüzden gecikiyor. Varsa cikacaktir elbet bir kac güne kalmaz, hayirlisi diyelim canim.

valla bende anlamadım...dr o zaman dedi temmuz 2-4-6 günleri yumurtaların çatlar,demeki ya 4 yada 6 da çatlayan yumurta dölendi,yada hiç bi b.k yok

valla bende anlamadım...dr o zaman dedi temmuz 2-4-6 günleri yumurtaların çatlar,demeki ya 4 yada 6 da çatlayan yumurta dölendi,yada hiç bi b.k yok

E iste doktorun demis ya 2 ila 6 günler arasi catlar diye, o zaman gec döllenme olduysa cikmamasi gayet normal bide adeti 6 sindan hesaplarsan suan hersey cok erken. Dua etmekten baska caremiz yok, hala umudun var canim allahim yar ve yardimcin olsun:Saruboceq:

bak ir kız ne yazmış,ve şimdi ikizlerle hamile..inşallah da benimki geç dölenme olmuş,çünkü adet olacam gibi değil,geçen ay da dedim ha hamileyım bi baktım pıt pıt 1 hafta onceden sivilceler çikmış,şimdi hiç bişey yok

ben 1 mayısta regl oldum. 16 mayısta dr gittim yumurtama baktı bu gece catlar dedi. 16 mayıs ve 17 mayıs ilişkimiz oldu. 25 mayısta kan testi yaptırdım 0,1 cıktı. acaba daha rahme yerlesmemis olabilir mi?
31 mayısta regl olmam lazım acaba hamile olaiblir miyim?

kız ben çikıyom 1 saat sonra girerim nette,markette gidecam,biraz alış veriş yapayım

bak ir kız ne yazmış,ve şimdi ikizlerle hamile..inşallah da benimki geç dölenme olmuş,çünkü adet olacam gibi değil,geçen ay da dedim ha hamileyım bi baktım pıt pıt 1 hafta onceden sivilceler çikmış,şimdi hiç bişey yok

ben 1 mayısta regl oldum. 16 mayısta dr gittim yumurtama baktı bu gece catlar dedi. 16 mayıs ve 17 mayıs ilişkimiz oldu. 25 mayısta kan testi yaptırdım 0,1 cıktı. acaba daha rahme yerlesmemis olabilir mi?
31 mayısta regl olmam lazım acaba hamile olaiblir miyim?

Ya hersey olabilir, sonucta allah bilir neyi nasil verecegini. Hepimiz herseye farkli reaksiyon veriyoruz, insallah sende o arkadas gibi sansli olursun, artik beklemekten baska caremiz yok
.

X