Gebelik testi kullananlar buraya

kız laubali,bugun de test yaptım ama,galiba iyi yapmadım yaaa...çünkü 2nci çizgi çok az,bi gölge sadece ve 1nci çizgi dünkinden daha silik,nasıl test yapıyorsun ya ikinci çizgi silik çikıyorya işte ondan çikmış C bölgende....yalnış mı yaptım ne,çok mu su içtim acaba

en az 10 gün geciktm bugün itibariyle ama ne adet var ne gebelik ... nedir benm akıbetm sizce yha?
şimdi ne yapmalıyım. Adet söktürücü verdi doktor kullandm 4 günde bitti ilaç ama yne yok adet.
Adet olmadan nasıl yumurtlycam bi daha nasıl bebek denemesi yapcam bu şeklde mafoldumben

ebruli22 -17 temmuz 3 günü kaldı :Saruboceq:

tugceeeee-18 temmuz 4 günü kaldı :Saruboceq:

Fuşyamanya-19 temmuz 5 günü kaldı :Saruboceq:

laubali..adeti gelmiş önümüzdeki aya kaldı :Saruboceq:

canım benim benden daha iyi takip ediyorsun günümü walla Allah razı olsunkaydirigubbakcemile3
ilaç gibisiniz walla ya canlarım benimopuyorumnanaktan

canım benimde söktürücüden 1 hafta sonra falan gelmişti biraz bekle bakalım inşallah gelmez inşallah bebiş vardır bi yanlışlık olmuştur.Bende taktım önceden inşallah bebiş vardır diye dua ediyodum şimdi inşallah yanlışlık olmuştur diye dua ediyorum....kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan ne yapalım cnm,hepimiz bi anda hamiş kalsak ne güzel olurdu,birbirimize destek çikardık ne güzel

olsun canım inşallah sen hamiş olursun bu ayda biz yine sana destek çıkarız merak etme...Hem dünde yazdığım gibi ben sizin olmasını kendimden daha çok istiyorum emin ol.Siz çok beklediniz hemde sabırla Allahım önce size sonra bana versin.Yeni bi dua öğrendim 3 kelime onu sayıklıyorum sabah beri :)

Selam kizlar ne var ne yok? Cok hastayim yaaaaaaaaa :enbuyukkk: Off heryerim agriyor sizliyorrrrrrrrr

Bi selam vereyim dedim canim bende pek bilgisayar basinda oturacak hal yok bugün.

gene test yaptım ama geçersiz çiktı...sonra 3 saat su içmedim ve tekrar yaptım ve dünkinden biraz da koyu

Ovulasyon testini her hangi bir saatte yapabiliyorsun, yani sabah idrariyla yapmana gerek yoktu

gene test yaptım ama geçersiz çiktı...sonra 3 saat su içmedim ve tekrar yaptım ve dünkinden biraz da koyu

Ya cikiyorsa sendede var biseyler, o kadar arastirdik dimi? Gebelik olmadigi sürüce cikmaz, cünkü LH hormonu sadece yumurtlama ve gebelikte salgilaniyor.

Igne sadece HCG salgiliyor valla LH hakkinda hic bir bilgim yok canim. Kullanma kilavuzunu atmadiysan bi okuyu ver.Yada internette kullandigin ignenin ismini yaz ve arastirma yap bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…