Gebelik testi kullananlar buraya

idrar testine güvenip oturmayayım di mi?

Yeni doğumdan sonra reglde dğzensizlik oluyor.Dolayısıyla ondandır diye tahmin ediyorum ama ilk sorun negatif çıkıp da hamile kalan var mı ya gelince çoooookkkk :) Çünkü yumurtlama dönemin senin tahmininden sonraysa testi yaptığın dönem olması gerekendene rken olmuş oluyor ve haliyle testte göremiyorsun.

Ya onu ben denedim doktor dedi :) Ben sadece yazdım.Yani cümle aynen şuydu 'erken kan testi yaptıran anne adaylarımızda test pozitif çıksa blie %50 düşükle karşılaşıyorız.'
ben de o yüzden acele etmiyorum :S Reglim yaarın 5. ya da 8. günü önce idrarı tekrarlamam esasında en doğrusu ama planlı bir gebelik olmadığı için folik asit de almaya başlamadığım için ne kadar erken öğrenirsem o kadar erken başlarım diye düşünüyorum.Malum 3 ay önceden başlanıyo.Zararın neresindne dönersem kar hesabı benimkisi :)

evet cnm.dr.dediği gibi olabilir,ben kaç sefer kan testi yaptım 2 gün sonra düşük yaptım..be folikasid kulanmaya 2 ay once başladım bu 3ncu ayım,sende bir an once başlasan iyi edersın cnm

herşey kısmet işte canım elimizden bişey gelmio.işallah aynı zamanlarda hamiş kalıp sağlıklı hamilelik geçirip paylaşırıs burda sewinçlerimizi

evet cnm.dr.dediği gibi olabilir,ben kaç sefer kan testi yaptım 2 gün sonra düşük yaptım..be folikasid kulanmaya 2 ay once başladım bu 3ncu ayım,sende bir an once başlasan iyi edersın cnm

Aslında haklıısn ama eğer hamile değilsem ben bir süre daha bebiş düşünmüyorum;o yüzden başlamak istemedim folik asite!

Hastayim ya, üsütmüsüm, cay falan ictim pek faydasi olmali. Simdi ilac alacam yatacam. Keyfimde yok o yüzden. ôptüm hepinizi. Sabah erken kalkip bide laboratuvara gidip FSH, LH ve östrojen icin kan verecem. Görüsürüz

slm kızlar yhaaa
ben hala adet olmadım ama hamile de değilim galiba çünkü hesaplarıma göre en geç 3. haftadayım
ne kanda ne idrarda çıkmamıştı 4 gün önce...
fakat bir sürü hamilelik belrtsi yaşıyorum ... napcam ben bööle...
ne sonuçlar olumlu ne adet oluyorum :umursamaz:

Ebruli alisverise cikmistim, aniden karnima sanci girdi böyle saniyelik sonra kayboluyor tekrar geliyordu ama resmen soguk ter bosaltti. Allahim o düsük gibi olmasin dedim ama degildi daha hafif biseydi. Asagidan pitir pitir gelen biseyler hissettim eve gelince tuvalete bir kac dakika oturdum galiba 3-4 tane farkli kan pihtilari geldi, bi tane kan icinde akinti, biri deri parcasina digeri ben gibi ciger renginde bisey. Eve geldigimde idrar testinde cok silik cizgi belirmisti. Yani gitti bebek gittiiii.. Ben ovalusyonun gebeligi yakaladigina inaniyorum artik. Bundan sonra kendine cok dikkat et, bence hamilesin canim.

canım kıyamam yaaa :a015: offff yine birsürü şey yazmak istiyorum ama işte ne yazsam nafile onu da biliyorum....:1no2: ya inanıyorum ki eninde sonunda allahım kucaklarımıza almayı nasip edecek bebeklerimizi ama bu kadar nazlanmadan, yıpratmadan olsa ne kadar güzel olur demeden de edemiyor insan... :sm_confused:

Son düzenleme:
slm kızlar yhaaa
ben hala adet olmadım ama hamile de değilim galiba çünkü hesaplarıma göre en geç 3. haftadayım
ne kanda ne idrarda çıkmamıştı 4 gün önce...
fakat bir sürü hamilelik belrtsi yaşıyorum ... napcam ben bööle...
ne sonuçlar olumlu ne adet oluyorum :umursamaz:

şu an kaç gün geciktin canım? acaba testleri yaptığında biraz erken olmuş olabilir mi? gerçi erken de olsa kanda çıkması lazım ama...

en az 10 gün geciktm bugün itibariyle ama ne adet var ne gebelik ... nedir benm akıbetm sizce yha?
şimdi ne yapmalıyım. Adet söktürücü verdi doktor kullandm 4 günde bitti ilaç ama yne yok adet.
Adet olmadan nasıl yumurtlycam bi daha nasıl bebek denemesi yapcam bu şeklde mafoldumben

ya kızlar benim de yumurtam bu ay geç çatlamıştı ya 26. günde çatlamıştı... benim adetim 9 gün gecikti ama yumurtam çatlayalı henüz 16 gün oldu yani döllenme olduysa bile 25 mlu luk testte çıkması için henüz erken galiba ne dersiniz ???
çıkmadık candan umut kesilmezmiş zemuszemus

en az 10 gün geciktm bugün itibariyle ama ne adet var ne gebelik ... nedir benm akıbetm sizce yha?
şimdi ne yapmalıyım. Adet söktürücü verdi doktor kullandm 4 günde bitti ilaç ama yne yok adet.
Adet olmadan nasıl yumurtlycam bi daha nasıl bebek denemesi yapcam bu şeklde mafoldumben

canım belki de geç döllenme olmuştur söktürücüyle olamadıysan bence testi tekrarla...
hayırlısı canım inşallah hamişsisn inşallah ben de....

inş pretty ciim, su an sonuçlarını umutla bekleyen tüm arkadaşlarımla birlikte bir hamilelk dönemi geçrrz inş.
bugün 2 gün oldu söktürücü biteli,,, umut ışıkları yanıo loş ta olsa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugün daha bi unutmuş vaziyetteyim.Allahım dağına göre verirmiş kışını.Başka başka şeylerle oyalanıyorum gece saat 2 gibi ağlaya ağlaya kek yaptım mesela.Benim misafirlerde yok niye üzülüyosun yok delimisin yok öyle yok böyle bide onlara kızdım tam oldu.Nefes alamıyorum ya yanlızlığımdan hiç şikayet etmicem artık

X